Prototype: Biohazard Bundle brengt deel 1 en 2 naar Xbox One en PS4

Door: gamersnet | 14 juli 2012 12:35

Games

MULTIPLATFORM - Fans van Prototype kunnen hun hart ophalen, want deel 1 en deel 2 zijn gebundeld voor de nieuwe consoles in de Prototype: Biohazard Bundle. En het goede nieuws: de bundel is vanaf vandaag al verkrijgbaar! In de Xbox Store is de bundel al te downloaden. Naar verwachting komt de game ook spoedig naar de PlayStation Store. Het gerucht omtrent een PlayStation 4-remaster van Prototype 2 deed al langer de ronde, aangezien vorige maand al Trophies online waren gespot. Nu blijkt het dus om een bundel van zowel deel 1 als deel 2 te gaan, inclusief een lading DLC. Prototype: Biohazard Bundle heeft een adviesprijs van 49,99 dollar, is 18GB zwaar en bevat naast de 2 volledige games ook nog de DLC-pakketten Radnet, Chaos Creator Mode, Colossal Mayhem Pack en vele anderen. Met de release van deze bundel lijkt het wachten op een onthulling van Prototype 3...

MULTIPLATFORM - Fans van Prototype kunnen hun hart ophalen, want deel 1 en deel 2 zijn gebundeld voor de nieuwe consoles in de Prototype: Biohazard Bundle. En het goede nieuws: de bundel is vanaf vandaag al verkrijgbaar! In de Xbox Store is de bundel al te downloaden. Naar verwachting komt de game ook spoedig naar de PlayStation Store.

Het gerucht omtrent een PlayStation 4-remaster van Prototype 2 deed al langer de ronde, aangezien vorige maand al Trophies online waren gespot. Nu blijkt het dus om een bundel van zowel deel 1 als deel 2 te gaan, inclusief een lading DLC. Prototype: Biohazard Bundle heeft een adviesprijs van 49,99 dollar, is 18GB zwaar en bevat naast de 2 volledige games ook nog de DLC-pakketten Radnet, Chaos Creator Mode, Colossal Mayhem Pack en vele anderen.

Met de release van deze bundel lijkt het wachten op een onthulling van Prototype 3...

0 Reactie(s) op: Prototype: Biohazard Bundle brengt deel 1 en 2 naar Xbox One en PS4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.