PSN offline om onbekende redenen

Door: gamersnet | 01 juni 2015 14:55

Games

MULTIPLATFORM - UPDATE: Sony heeft het probleem inmiddels verholpen. Een oorzaak voor de downtime werd niet gegeven. Happy gaming! Het PlayStation Network is sinds ongeveer 14:00 uur vandaag down. Via Twitter laten massa's mensen weten dat ze de dienst niet kunnen bereiken en sinds enkele minuten erkent Sony het probleem ook op de officiële PSN-statuspagina. Het probleem doet zich voor op alle platformen en bij alle diensten. Niet alleen online gamen is dus onmogelijk, ook de PlayStation Store en accountmanagementsectie zijn onbereikbaar. Sony laat in een reactie weten dat het werkt aan een oplossing:We're aware that there are currently issues with PSN we're investigating the issue. We'll keep you updated regularly with any progress.Waarom de dienst offline is en wanneer deze weer zal werken, is dus nog onduidelijk. We houden je op de hoogte!

MULTIPLATFORM - UPDATE: Sony heeft het probleem inmiddels verholpen. Een oorzaak voor de downtime werd niet gegeven. Happy gaming!

Het PlayStation Network is sinds ongeveer 14:00 uur vandaag down. Via Twitter laten massa's mensen weten dat ze de dienst niet kunnen bereiken en sinds enkele minuten erkent Sony het probleem ook op de officiële PSN-statuspagina.

Het probleem doet zich voor op alle platformen en bij alle diensten. Niet alleen online gamen is dus onmogelijk, ook de PlayStation Store en accountmanagementsectie zijn onbereikbaar. Sony laat in een reactie weten dat het werkt aan een oplossing:

We're aware that there are currently issues with PSN we're investigating the issue. We'll keep you updated regularly with any progress.
Waarom de dienst offline is en wanneer deze weer zal werken, is dus nog onduidelijk. We houden je op de hoogte!

0 Reactie(s) op: PSN offline om onbekende redenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.