PSN offline om onbekende redenen

© PXimport

PSN offline om onbekende redenen

Geplaatst: 1 juni 2015 - 10:55

Aangepast: 16 november 2022 - 09:50

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - UPDATE: Sony heeft het probleem inmiddels verholpen. Een oorzaak voor de downtime werd niet gegeven. Happy gaming! Het PlayStation Network is sinds ongeveer 14:00 uur vandaag down. Via Twitter laten massa's mensen weten dat ze de dienst niet kunnen bereiken en sinds enkele minuten erkent Sony het probleem ook op de offici&#235le PSN-statuspagina. Het probleem doet zich voor op alle platformen en bij alle diensten. Niet alleen online gamen is dus onmogelijk, ook de PlayStation Store en accountmanagementsectie zijn onbereikbaar. Sony laat in een reactie weten dat het werkt aan een oplossing:We're aware that there are currently issues with PSN we're investigating the issue. We'll keep you updated regularly with any progress.Waarom de dienst offline is en wanneer deze weer zal werken, is dus nog onduidelijk. We houden je op de hoogte!

MULTIPLATFORM - UPDATE: Sony heeft het probleem inmiddels verholpen. Een oorzaak voor de downtime werd niet gegeven. Happy gaming!

Het PlayStation Network is sinds ongeveer 14:00 uur vandaag down. Via Twitter laten massa's mensen weten dat ze de dienst niet kunnen bereiken en sinds enkele minuten erkent Sony het probleem ook op de officiële PSN-statuspagina.

Het probleem doet zich voor op alle platformen en bij alle diensten. Niet alleen online gamen is dus onmogelijk, ook de PlayStation Store en accountmanagementsectie zijn onbereikbaar. Sony laat in een reactie weten dat het werkt aan een oplossing:

We're aware that there are currently issues with PSN we're investigating the issue. We'll keep you updated regularly with any progress.Waarom de dienst offline is en wanneer deze weer zal werken, is dus nog onduidelijk. We houden je op de hoogte!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten