Racesimulator Assetto Corsa komt in 2016 naar consoles

Door: gamersnet | 03 juni 2015 18:01

Games

MULTIPLATFORM - Nadat Assetto Corsa eind 2014 het Early Access-programma op Steam succesvol afsloot, is het nu tijd voor een volgende grote stap. De racesimulator, die momenteel alleen voor pc beschikbaar is, zal namelijk ook voor de PlayStation 4 en Xbox One verschijnen. Liefhebbers van racesimulatoren die geen goede pc in huis hebben, zullen echter nog wel even moeten wachten voor ze met Assetto Corsa aan de slag kunnen. De consoleversie van Assetto Corsa zal namelijk pas in 2016 verschijnen.

MULTIPLATFORM - Nadat Assetto Corsa eind 2014 het Early Access-programma op Steam succesvol afsloot, is het nu tijd voor een volgende grote stap. De racesimulator, die momenteel alleen voor pc beschikbaar is, zal namelijk ook voor de PlayStation 4 en Xbox One verschijnen.

Liefhebbers van racesimulatoren die geen goede pc in huis hebben, zullen echter nog wel even moeten wachten voor ze met Assetto Corsa aan de slag kunnen. De consoleversie van Assetto Corsa zal namelijk pas in 2016 verschijnen.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/assetto_corsa/assetto_corsa_console_announcement_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/assetto_corsa/assetto_corsa_console_announcement_trailer_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Racesimulator Assetto Corsa komt in 2016 naar consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.