Rainbow Six: Siege Collector's Edition bevat veel tofs

Door: gamersnet | 24 juni 2012 11:34

Games

MULTIPLATFORM - Het lang verwachtte Rainbow Six: Siege verschijnt op 13 oktober dan ein-de-lijk. Degene die niet kunnen wachten tot oktober, kunnen in september al aan de slag met de bèta. Dat wil zeggen, mits je de game reserveert. Alle drie de versies bieden toegang tot de bèta. De 'normale' game kost 60 euro, de Gold Edition kost 90 euro en bevat de game plus de season pass. Voor de Collector's Edition dient men 150 euro neer te tellen, maar daar krijg je dan ook het nodige voor terug. De Collector's Edition bevat naast de game en de season pass ook veel tofs. Zo kun je de blits maken met een hippe operator backpack en CTU pet, je eigen avonturen beleven met een karabijnhaak (inclusief flesopener), tactisch het hele spel optimaal benutten met de tactische gids en de game opbergen in een prachtige steelcase. De Collector's Edition is enkel te verkrijgen via de site van Ubisoft.

MULTIPLATFORM - Het lang verwachtte Rainbow Six: Siege verschijnt op 13 oktober dan ein-de-lijk. Degene die niet kunnen wachten tot oktober, kunnen in september al aan de slag met de bèta. Dat wil zeggen, mits je de game reserveert. Alle drie de versies bieden toegang tot de bèta. De 'normale' game kost 60 euro, de Gold Edition kost 90 euro en bevat de game plus de season pass. Voor de Collector's Edition dient men 150 euro neer te tellen, maar daar krijg je dan ook het nodige voor terug.

De Collector's Edition bevat naast de game en de season pass ook veel tofs. Zo kun je de blits maken met een hippe operator backpack en CTU pet, je eigen avonturen beleven met een karabijnhaak (inclusief flesopener), tactisch het hele spel optimaal benutten met de tactische gids en de game opbergen in een prachtige steelcase.

De Collector's Edition is enkel te verkrijgen via de site van Ubisoft.

0 Reactie(s) op: Rainbow Six: Siege Collector's Edition bevat veel tofs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.