Real Madrid tekent exclusiviteitsdeal voor FIFA 16

Door: gamersnet | 22 juli 2012 08:20

Games

MULTIPLATFORM - Nadat eerder bekend werd dat er vrouwen op de cover van FIFA 16 gaan verschijnen, heeft EA Sports ook bekendgemaakt dat het een exclusiviteitsdeal met Real Madrid heeft gesloten. De overeenkomst houdt onder meer in dat er 3D-scans van wel 14 spelers in FIFA 16 zitten! Onder andere Christiano Ronaldo, Sergio Ramos, James Rodriguez, Luka Modrić en Karim Benzema zijn ingescand voor de nieuwste FIFA-game. Hoe dat in zijn werk ging, kun je checken in de blog-post die EA Sports heeft geplaatst. Gedurende het komende voetbalseizoen zal er exclusieve content verschijnen rondom Real Madrid. Wat de gevolgen van deze deal zijn voor andere voetbalgames als PES is nog onbekend. FIFA 16 verschijnt op 24 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

MULTIPLATFORM - Nadat eerder bekend werd dat er vrouwen op de cover van FIFA 16 gaan verschijnen, heeft EA Sports ook bekendgemaakt dat het een exclusiviteitsdeal met Real Madrid heeft gesloten. De overeenkomst houdt onder meer in dat er 3D-scans van wel 14 spelers in FIFA 16 zitten!

Onder andere Christiano Ronaldo, Sergio Ramos, James Rodriguez, Luka Modrić en Karim Benzema zijn ingescand voor de nieuwste FIFA-game. Hoe dat in zijn werk ging, kun je checken in de blog-post die EA Sports heeft geplaatst. Gedurende het komende voetbalseizoen zal er exclusieve content verschijnen rondom Real Madrid. Wat de gevolgen van deze deal zijn voor andere voetbalgames als PES is nog onbekend.

FIFA 16 verschijnt op 24 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

0 Reactie(s) op: Real Madrid tekent exclusiviteitsdeal voor FIFA 16

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.