Recente Total War-games dit weekend gratis te spelen via Steam

Door: gamersnet | 26 juni 2012 15:22

Games

PC - De Total War-serie is jarig en dat wordt gevierd. De franchise viert het vijftienjarig bestaan met kortingen oplopend tot 75 procent op bijna alle Total War-games. Alleen de eerste twee Total War-games, Shogun en Medieval, lijken om een onduidelijke reden te zijn uitgesloten van deze kortingsactie. De meest recente game uit de franchise, Total War: Atilla, is nu te scoren voor 26,79 euro. Naast de kortingen is het mogelijk om bijna alle Total War-games eerst even uit te proberen. Tot maandag kun je de volgende Total War-games gratis spelen via Steam: Atilla, Rome 2, Shogun 2, Shogun 2: Fall of the Samurai, Napoleon, Empire en Medieval 2. Ga naar de speciale Steam-pagina om de deals te bekijken.

PC - De Total War-serie is jarig en dat wordt gevierd. De franchise viert het vijftienjarig bestaan met kortingen oplopend tot 75 procent op bijna alle Total War-games. Alleen de eerste twee Total War-games, Shogun en Medieval, lijken om een onduidelijke reden te zijn uitgesloten van deze kortingsactie. De meest recente game uit de franchise, Total War: Atilla, is nu te scoren voor 26,79 euro.

Naast de kortingen is het mogelijk om bijna alle Total War-games eerst even uit te proberen. Tot maandag kun je de volgende Total War-games gratis spelen via Steam: Atilla, Rome 2, Shogun 2, Shogun 2: Fall of the Samurai, Napoleon, Empire en Medieval 2. Ga naar de speciale Steam-pagina om de deals te bekijken.

0 Reactie(s) op: Recente Total War-games dit weekend gratis te spelen via Steam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.