Red Ash: The Indelible Legend verschijnt op Kickstarter

Door: gamersnet | 05 juli 2012 13:36

Games

PC - Voor veel games begint het tegenwoordig met een inzameling via Kickstarter. Op het crowdfunding-platform verschijnen honderden projecten waar zo nu en dan veelbelovende tussen zitten. Dat is het ook het geval met Red Ash: The Indelible Legend, een game die ons vrij moet laten in een anime-wereld van Keiji Inafune, de man achter Mighty No. 9. Die laatste titel werd ook via Kickstarter gefinancierd en moet in september van dit jaar gaan verschijnen. Red Ash: The Indelible Legend speelt zich af in een wereld die veel op de aarde lijkt. Als gevolg van de 'Robot World War' staat de mensheid aan het randje van de afgrond, maar zij zijn in staat gebleken om de steden te herbouwen. De rijken helpen bij het uitbouwen van deze steden en leven in weelde. Ze worden geholpen door de Dwellers, moedige helden die de gevaarlijke ruïnes trotseren op zoek naar 'Lost Technology'. Eén van die Dwellers is Beck, een jongen die het binnenste van de mobiele stad KalKanon moet infiltreren en de vele verborgen kerkers moet doorzoeken in een poging om KalKanon te stoppen voor de 'Peacemakers' deze vernietigen. Beck wordt gesteund door Tyger, een scherpschutter die daarnaast het talent heeft om een keur aan voertuigen en machines te besturen.Red Ash is an action adventure game with third person shooter elements. One of the main goals behind the project is to inject more modern design elements into the classic action adventure RPG formula. The main character, Beck, is tasked with infiltrating the interior of the Mobile Citadel KalKanon, exploring it's village, castle, and hidden dungeons. His goal is to stop KalKanon before the Peacemakers make piecemeal of the whole thing! How are Beck and crew going to stop KalKanon? Is it even possible? What is the Legendary Legacy that is rumored to be hidden there? Can Beck get his hands on it, if it truly exists? Who exactly is this so-called witch that lurks in KalKanon? Solving these questions and more are the keys to uncovering the story of KalKanon. Op het moment van schrijven is er ruim 120.000 dollar binnen van de benodigde 800.000 dollar. Er zijn nog negenentwintig dagen te gaan, dus is er een goede kans het streefdoel bereikt wordt. Vooralsnog verschijnt de game enkel op de pc.

PC - Voor veel games begint het tegenwoordig met een inzameling via Kickstarter. Op het crowdfunding-platform verschijnen honderden projecten waar zo nu en dan veelbelovende tussen zitten. Dat is het ook het geval met Red Ash: The Indelible Legend, een game die ons vrij moet laten in een anime-wereld van Keiji Inafune, de man achter Mighty No. 9. Die laatste titel werd ook via Kickstarter gefinancierd en moet in september van dit jaar gaan verschijnen.

Red Ash: The Indelible Legend speelt zich af in een wereld die veel op de aarde lijkt. Als gevolg van de 'Robot World War' staat de mensheid aan het randje van de afgrond, maar zij zijn in staat gebleken om de steden te herbouwen. De rijken helpen bij het uitbouwen van deze steden en leven in weelde. Ze worden geholpen door de Dwellers, moedige helden die de gevaarlijke ruïnes trotseren op zoek naar 'Lost Technology'. Eén van die Dwellers is Beck, een jongen die het binnenste van de mobiele stad KalKanon moet infiltreren en de vele verborgen kerkers moet doorzoeken in een poging om KalKanon te stoppen voor de 'Peacemakers' deze vernietigen. Beck wordt gesteund door Tyger, een scherpschutter die daarnaast het talent heeft om een keur aan voertuigen en machines te besturen.Red Ash is an action adventure game with third person shooter elements. One of the main goals behind the project is to inject more modern design elements into the classic action adventure RPG formula.

The main character, Beck, is tasked with infiltrating the interior of the Mobile Citadel KalKanon, exploring it's village, castle, and hidden dungeons. His goal is to stop KalKanon before the Peacemakers make piecemeal of the whole thing!

How are Beck and crew going to stop KalKanon? Is it even possible?

What is the Legendary Legacy that is rumored to be hidden there? Can Beck get his hands on it, if it truly exists?

Who exactly is this so-called witch that lurks in KalKanon?

Solving these questions and more are the keys to uncovering the story of KalKanon.

Op het moment van schrijven is er ruim 120.000 dollar binnen van de benodigde 800.000 dollar. Er zijn nog negenentwintig dagen te gaan, dus is er een goede kans het streefdoel bereikt wordt. Vooralsnog verschijnt de game enkel op de pc.

0 Reactie(s) op: Red Ash: The Indelible Legend verschijnt op Kickstarter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.