Red Dead Redemption meest gewild als backward compatible-game voor Xbox One

Door: gamersnet | 19 juni 2012 09:12

Games

XBOX ONE - Een van de grootste aankondigingen van Xbox tijdens de E3 was toch wel de backward compatibility. Alhoewel alleen Xbox Preview-members op het moment gebruik kunnen maken van de dienst en het aanbod vooralsnog beperkt is, zijn veel Xbox One-gamers erg blij met de komst van deze nieuwe functionaliteit. Xbox belooft om elke maand nieuwe games toe te voegen aan het assortiment. Het geeft daarnaast gamers de mogelijkheid om te stemmen op de games waarvan zij willen dat ze worden toegevoegd. De huidige tussenstand laat zien dat Red Dead Redemption de meest aangevraagde game is, kort gevolgd door Call of Duty: Black Ops II. Verder valt op dat naast Black Ops II veel andere Call of Duty-games terugkomen in de lijst. De top tien meest aangevraagde games ziet er, op het moment, als volgt uit:1. Red Dead Redemption 2. Call of Duty: Black Ops II 3. The Elder Scrolls: Skyrim 4. Halo:Reach 5. Call of Duty: Modern Warfare 2 6. Gears of War 3 7. Call of Duty: Black Ops 8. Fallout 3 9. Call of Duty 4: Modern Warfare 10. Mass Effect 3Wil je zelf stemmen op je favoriete game? Ga dan naar de officiële Xbox-website.

XBOX ONE - Een van de grootste aankondigingen van Xbox tijdens de E3 was toch wel de backward compatibility. Alhoewel alleen Xbox Preview-members op het moment gebruik kunnen maken van de dienst en het aanbod vooralsnog beperkt is, zijn veel Xbox One-gamers erg blij met de komst van deze nieuwe functionaliteit.

Xbox belooft om elke maand nieuwe games toe te voegen aan het assortiment. Het geeft daarnaast gamers de mogelijkheid om te stemmen op de games waarvan zij willen dat ze worden toegevoegd. De huidige tussenstand laat zien dat Red Dead Redemption de meest aangevraagde game is, kort gevolgd door Call of Duty: Black Ops II. Verder valt op dat naast Black Ops II veel andere Call of Duty-games terugkomen in de lijst.

De top tien meest aangevraagde games ziet er, op het moment, als volgt uit:1. Red Dead Redemption

2. Call of Duty: Black Ops II

3. The Elder Scrolls: Skyrim

4. Halo:Reach

5. Call of Duty: Modern Warfare 2

6. Gears of War 3

7. Call of Duty: Black Ops

8. Fallout 3

9. Call of Duty 4: Modern Warfare

10. Mass Effect 3Wil je zelf stemmen op je favoriete game? Ga dan naar de officiële Xbox-website.

0 Reactie(s) op: Red Dead Redemption meest gewild als backward compatible-game voor Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.