Release van de Week: God of War 3 Remastered

Door: gamersnet | 13 juli 2012 19:02

Games

GN GERELATEERD - Een nieuwe week staat altijd garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games! Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat God of War 3 Remastered. Verder liggen ook deze games straks in de winkels: DatumGamePlatform14 julRory McILROY PGA TourPS4 en XBO15 julTachyon ProjectXBO15 julThe Vanishing of Ethan CarterPS417 julDeception IV: The Nightmare PrincessPS3, PS4 en PSV17 julGodzilla: The GamePS3 en PS4 Over God of War 3 Remastered: Genre: Actie Ontwikkelaar: SCE Santa Monica Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe Platforms: PlayStation 4 Beschrijving Deze Remastered-versie van God of War 3 heeft een visuele poetsbeurt gekregen en is dankzij een resolutie van 1080p scherper dan ooit. Bovendien kent de game een framerate van 60 fps, waardoor de actie met Kratos nog vloeiender in beeld komt. Ook wordt alle reeds verschenen DLC standaard meegeleverd. God of War III is het epische slot van de trilogie en tevens het eerste deel uit de serie voor de PlayStation 3. Kratos is onderweg met de Titanen naar de top van de Olympus, om voor eens en voor altijd wraak te nemen. Zeus en de andere goden laten echter niet met zich sollen en zullen er alles aan doen om Kratos te stoppen. Wat volgt is een episch avontuur vol actie, puzzels, combo's, mythologie en bruut geweld. God of War 3 Remastered ligt vanaf aanstaande woensdag in de winkel, exclusief voor PlayStation 4.

GN GERELATEERD -

Een nieuwe week staat altijd garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games! Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat God of War 3 Remastered. Verder liggen ook deze games straks in de winkels:

DatumGamePlatform14 julRory McILROY PGA TourPS4 en XBO15 julTachyon ProjectXBO15 julThe Vanishing of Ethan CarterPS417 julDeception IV: The Nightmare PrincessPS3, PS4 en PSV17 julGodzilla: The GamePS3 en PS4

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/release_van_de_week/release_van_de_week_god_of_war_3_remastered_release_van_de_week_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/release_van_de_week/release_van_de_week_god_of_war_3_remastered_release_van_de_week_trailer_hd1080p.mp4[/video]

Over God of War 3 Remastered:

Genre: Actie

Ontwikkelaar: SCE Santa Monica

Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe

Platforms: PlayStation 4

Beschrijving

Deze Remastered-versie van God of War 3 heeft een visuele poetsbeurt gekregen en is dankzij een resolutie van 1080p scherper dan ooit. Bovendien kent de game een framerate van 60 fps, waardoor de actie met Kratos nog vloeiender in beeld komt. Ook wordt alle reeds verschenen DLC standaard meegeleverd.

God of War III is het epische slot van de trilogie en tevens het eerste deel uit de serie voor de PlayStation 3. Kratos is onderweg met de Titanen naar de top van de Olympus, om voor eens en voor altijd wraak te nemen. Zeus en de andere goden laten echter niet met zich sollen en zullen er alles aan doen om Kratos te stoppen. Wat volgt is een episch avontuur vol actie, puzzels, combo's, mythologie en bruut geweld.

God of War 3 Remastered ligt vanaf aanstaande woensdag in de winkel, exclusief voor PlayStation 4.

0 Reactie(s) op: Release van de Week: God of War 3 Remastered

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.