Releasedatum Kingdom Hearts 3 bekend, maar wordt nog niet onthuld

Door: gamersnet | 24 juni 2012 12:45

Games

MULTIPLATFORM - Op de E3-persconferentie van Square Enix werd een nieuwe trailer getoond van Kingdom Hearts III. Dat de game eraan komt is al even duidelijk, maar een releasedatum is nooit expliciet genoemd. Toch weet ontwikkelaar en uitgever Square Enix de releasedatum wel, maar het bedrijf wil dit nog niet bekendmaken. Tetsuya Nomura, de game director van Kingdom Hearts III, zegt dat ze een overeenkomst zijn aangegaan over de ontwikkeling en de datum van uitbrengen. Hij kan echter nog niets zeggen, maar er wordt meer informatie vrijgegeven op het Kingdom Hearts Fan Event op 3 november. We’ve reached an agreement, but I still can’t say anything. I plan to give new information at the Kingdom Hearts Fan Event that will be held on the 3rd of November. Een idee voor een releasedatum van de game?

MULTIPLATFORM - Op de E3-persconferentie van Square Enix werd een nieuwe trailer getoond van Kingdom Hearts III. Dat de game eraan komt is al even duidelijk, maar een releasedatum is nooit expliciet genoemd. Toch weet ontwikkelaar en uitgever Square Enix de releasedatum wel, maar het bedrijf wil dit nog niet bekendmaken.

Tetsuya Nomura, de game director van Kingdom Hearts III, zegt dat ze een overeenkomst zijn aangegaan over de ontwikkeling en de datum van uitbrengen. Hij kan echter nog niets zeggen, maar er wordt meer informatie vrijgegeven op het Kingdom Hearts Fan Event op 3 november.

We've reached an agreement, but I still can't say anything. I plan to give new information at the Kingdom Hearts Fan Event that will be held on the 3rd of November.
Een idee voor een releasedatum van de game?

0 Reactie(s) op: Releasedatum Kingdom Hearts 3 bekend, maar wordt nog niet onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.