Remake Halo 3: ODST nu beschikbaar; gebruikers ondervinden problemen

Door: gamersnet | 31 mei 2015 11:33

Nieuws

XBOX ONE - De remake van Halo 3: ODST had oorspronkelijk afgelopen vrijdag moeten verschijnen, maar begin deze week maakte Microsoft bekend dat deze releasedatum niet gehaald zou worden. Gelukkig blijkt nu dat het uitstel van korte duur is, want Microsoft is gisteren begonnen met het versturen van codes voor de game. Echter, verschillende gamers laten weten problemen te ondervinden bij het downloaden van Halo 3: ODST. De download zou blijven hangen op 99 procent, waarna je genoodzaakt bent de laatste grote patch compleet opnieuw te downloaden en installeren. Wanneer je je bedenkt dat Halo 3: ODST gratis wordt weggegeven om te compenseren voor de problemen die gebruikers ondervonden bij de launch van de Master Chief Collection, zal de ironie je hier niet ontgaan. Gelukkig zijn meerdere mensen inmiddels al druk met de Halo 3: ODST-remake aan de slag. Zij ontdekten dat de Destiny easter egg helaas verwijderd is uit de game, zoals je kunt zien op onderstaande screenshots. Gelukkig krijgen we daar wel mooiere graphics en een vloeiendere spelervaring voor terug.

XBOX ONE - De remake van Halo 3: ODST had oorspronkelijk afgelopen vrijdag moeten verschijnen, maar begin deze week maakte Microsoft bekend dat deze releasedatum niet gehaald zou worden. Gelukkig blijkt nu dat het uitstel van korte duur is, want Microsoft is gisteren begonnen met het versturen van codes voor de game.

Echter, verschillende gamers laten weten problemen te ondervinden bij het downloaden van Halo 3: ODST. De download zou blijven hangen op 99 procent, waarna je genoodzaakt bent de laatste grote patch compleet opnieuw te downloaden en installeren. Wanneer je je bedenkt dat Halo 3: ODST gratis wordt weggegeven om te compenseren voor de problemen die gebruikers ondervonden bij de launch van de Master Chief Collection, zal de ironie je hier niet ontgaan.

Gelukkig zijn meerdere mensen inmiddels al druk met de Halo 3: ODST-remake aan de slag. Zij ontdekten dat de Destiny easter egg helaas verwijderd is uit de game, zoals je kunt zien op onderstaande screenshots. Gelukkig krijgen we daar wel mooiere graphics en een vloeiendere spelervaring voor terug.

0 Reactie(s) op: Remake Halo 3: ODST nu beschikbaar; gebruikers ondervinden problemen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.