Rory McIlroy PGA TOUR kent geen grenzen

Door: gamersnet | 15 juni 2012 22:53

Games

MULTIPLATFORM - Golf zonder grenzen, dat is wat EA dit jaar brengt met PGA Tour, de jaarlijks terugkerende golfserie. Het golfen zonder grenzen komt er dit jaar op neer dat de golfers de golfbal van werkelijk elke plek kunnen slaan. Lig je in een bunker, of tussen de bomen in het gras, het kan allemaal. Kom je na een slag in de problemen, dan presenteert de game je een aantal realistische mogelijkheden om het spel voort te zetten. Een onderwater-modus is er niet, dus sla je de bal aan het begin in een vijver, dan ben je aangewezen op opnieuw slaan vanaf de kant. Er zijn drie speelstijlen te kiezen: Arcade, Classic en Tour. Rory McIlroy PGA TOUR is op 14 juli beschikbaar. Meer informatie is hier te lezen.

MULTIPLATFORM - Golf zonder grenzen, dat is wat EA dit jaar brengt met PGA Tour, de jaarlijks terugkerende golfserie. Het golfen zonder grenzen komt er dit jaar op neer dat de golfers de golfbal van werkelijk elke plek kunnen slaan.

Lig je in een bunker, of tussen de bomen in het gras, het kan allemaal. Kom je na een slag in de problemen, dan presenteert de game je een aantal realistische mogelijkheden om het spel voort te zetten. Een onderwater-modus is er niet, dus sla je de bal aan het begin in een vijver, dan ben je aangewezen op opnieuw slaan vanaf de kant. Er zijn drie speelstijlen te kiezen: Arcade, Classic en Tour.

Rory McIlroy PGA TOUR is op 14 juli beschikbaar. Meer informatie is hier te lezen.

0 Reactie(s) op: Rory McIlroy PGA TOUR kent geen grenzen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.