Schrijf je nu in voor de beta van The Division

Door: gamersnet | 24 juni 2012 13:35

Games

MULTIPLATFORM - Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft werd aangekondigd dat er een exclusieve beta van Tom Clancy's The Division zal verschijnen voor de Xbox One eind december. Vanaf nu is het mogelijk om je voor die beta in te schrijven via de website van The Division. Naast de exclusieve Xbox One-beta kun je je ook inschrijven voor de beta die in het begin van 2016 zal verschijnen. Deze is dan ook beschikbaar op de pc en PlayStation 4. Als je gegarandeerd toegang wilt hebben tot een van deze beta's, dan zul je de game moeten pre-orderen. Zonder pre-order kom je op een wachtlijst en maak je kans om toegang tot de beta te krijgen.

MULTIPLATFORM - Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft werd aangekondigd dat er een exclusieve beta van Tom Clancy's The Division zal verschijnen voor de Xbox One eind december. Vanaf nu is het mogelijk om je voor die beta in te schrijven via de website van The Division. Naast de exclusieve Xbox One-beta kun je je ook inschrijven voor de beta die in het begin van 2016 zal verschijnen. Deze is dan ook beschikbaar op de pc en PlayStation 4.

Als je gegarandeerd toegang wilt hebben tot een van deze beta's, dan zul je de game moeten pre-orderen. Zonder pre-order kom je op een wachtlijst en maak je kans om toegang tot de beta te krijgen.

0 Reactie(s) op: Schrijf je nu in voor de beta van The Division

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.