Schuilen in Fallout Shelter kan in augustus op Android-toestellen

Door: gamersnet | 03 juli 2012 11:11

Games

MOBILE - In juni meldden wij al dat een Android-versie van Fallout Shelter binnen enkele maanden zou volgen. Het moment van de daadwerkelijke release is iets concreter geworden. Dit dankzij een vraag die een fan stelde via Twitter. De vraag luidde heel simpel wanneer Android-gebruikers aan de slag kunnen met Fallout Shelter. Pete Hines van Bethesda bleek niet de beroerdste en liet weten dat augustus de maand gaat worden. @FALLOUT4ANDROID still in development. coming along nicely. Still weeks to go and should be out sometime next month.— Pete Hines (@DCDeacon) July 1, 2015 Er is nog geen datum, maar volgende maand wordt het dus een stuk drukker in de Vaults van Fallout Shelter.

MOBILE - In juni meldden wij al dat een Android-versie van Fallout Shelter binnen enkele maanden zou volgen. Het moment van de daadwerkelijke release is iets concreter geworden. Dit dankzij een vraag die een fan stelde via Twitter.

De vraag luidde heel simpel wanneer Android-gebruikers aan de slag kunnen met Fallout Shelter. Pete Hines van Bethesda bleek niet de beroerdste en liet weten dat augustus de maand gaat worden.

@FALLOUT4ANDROID still in development. coming along nicely. Still weeks to go and should be out sometime next month.

0 Reactie(s) op: Schuilen in Fallout Shelter kan in augustus op Android-toestellen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.