Shadow Warrior 2 heeft co-op voor vier spelers; verschijnt in 2016

© PXimport

Shadow Warrior 2 heeft co-op voor vier spelers; verschijnt in 2016

Geplaatst: 13 juni 2012 - 05:52

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Eerder deze week vertoonde Shadow Warrior 2 in een teaser de eerste tekenen van leven, nu heeft Devolver Digital de game officieel onthuld middels een spectaculaire trailer. In dit avontuur keert Lo Wang in volle glorie terug voor een verse dosis zwaarden, kogels en vuilbekkerij. Nieuw is de mogelijkheid om de game in co-op te spelen met maximaal drie vrienden. Het is ook nog steeds mogelijk om het volledige avontuur in je eentje te doorploegen. Shadow Warrior 2 bevat bovendien procedureel gegenereerde omgevingen, waardoor je nooit twee keer in hetzelfde gebied zult vechten. Daarnaast kunnen we rekenen op nieuwe wapens, bepantsering en arcane-relikwie&#235n. Tijdens de E3 organiseert Devolver Digital een livestream waarin het meer details over de game onthult. Deze stream is op 15 juni vanaf 19:30 uur te volgen op Twitch. Shadow Warrior 2 verschijnt in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

MULTIPLATFORM - Eerder deze week vertoonde Shadow Warrior 2 in een

de eerste tekenen van leven, nu heeft Devolver Digital de game officieel onthuld middels een spectaculaire trailer. In dit avontuur keert Lo Wang in volle glorie terug voor een verse dosis zwaarden, kogels en vuilbekkerij.

Nieuw is de mogelijkheid om de game in co-op te spelen met maximaal drie vrienden. Het is ook nog steeds mogelijk om het volledige avontuur in je eentje te doorploegen. Shadow Warrior 2 bevat bovendien procedureel gegenereerde omgevingen, waardoor je nooit twee keer in hetzelfde gebied zult vechten. Daarnaast kunnen we rekenen op nieuwe wapens, bepantsering en arcane-relikwieën.

Tijdens de E3 organiseert Devolver Digital een livestream waarin het meer details over de game onthult. Deze stream is op 15 juni vanaf 19:30 uur te volgen op Twitch. Shadow Warrior 2 verschijnt in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten