Shadow Warrior nu voor een prikkie te koop op GOG; kans op vervolg 'extreem hoog'

Door: gamersnet | 10 juni 2012 00:31

Games

GAME NIEUWS - De reboot van 3D Realms' Shadow Warrior werd al geprezen voor zijn solide eerbetoon aan het origineel, maar kan nu ook geprezen worden om diens prijs. Voorheen kostte de game je een dikke 30 euro, nu is de Oosters getinte actiegame met 90 procent afgeprijsd op GOG.com: een schamele 3 euro en negen cent voor een vlijmscherpe shogun-ervaring. Maar, de fikse korting is niet alles. Kort na het bekendmaken van de actie op GOG werd de vraag naar een opvolger gesteld op Twitter, waarop het antwoord bijzonder duidelijk was. De kansen op een vervolg op Shadow Warrior in de komende jaren? Extreem hoog, aldus de sociale woordvoerders van ontwikkelaar Flying Wild Hog. Een aankondiging ten tijden van de E3 volgende week zal niet de slimste zet zijn, maar wie weet volgt de onthulling van een tweede Shadow Warrior al snel.

GAME NIEUWS - De reboot van 3D Realms' Shadow Warrior werd al geprezen voor zijn solide eerbetoon aan het origineel, maar kan nu ook geprezen worden om diens prijs. Voorheen kostte de game je een dikke 30 euro, nu is de Oosters getinte actiegame met 90 procent afgeprijsd op GOG.com: een schamele 3 euro en negen cent voor een vlijmscherpe shogun-ervaring.

Maar, de fikse korting is niet alles. Kort na het bekendmaken van de actie op GOG werd de vraag naar een opvolger gesteld op Twitter, waarop het antwoord bijzonder duidelijk was. De kansen op een vervolg op Shadow Warrior in de komende jaren? Extreem hoog, aldus de sociale woordvoerders van ontwikkelaar Flying Wild Hog. Een aankondiging ten tijden van de E3 volgende week zal niet de slimste zet zijn, maar wie weet volgt de onthulling van een tweede Shadow Warrior al snel.

0 Reactie(s) op: Shadow Warrior nu voor een prikkie te koop op GOG; kans op vervolg 'extreem hoog'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.