Shani zal waarschijnlijk terugkeren in The Witcher 3

Door: gamersnet | 22 juli 2012 08:16

Nieuws

MULTIPLATFORM - Fans van de eerste The Witcher-game zullen zich Shani nog wel herinneren, een van de vele doktoren die probeert de pest in Vizima een halt toe te roepen. Op de Steam-pagina van The Witcher 3 is nu een afbeelding verschenen van de twee uitbreidingen die gaan verschijnen voor deze game: Hearts of Stone en Blood and Wine. Op het plaatje dat die eerste uitbreiding weergeeft, staat een dame die inderdaad heel erg op Shani lijkt. Dit is ook niet heel erg vergezocht: Shani heeft in Oxenfurt gestudeerd voor arts en dit is precies waar Hearts of Stone zich af zal spelen. De uitbreiding verschijnt in oktober, dus dan zullen we weten wat Shani's rol precies is en waarom ze weer naar Oxenfurt is teruggekeerd.

MULTIPLATFORM - Fans van de eerste The Witcher-game zullen zich Shani nog wel herinneren, een van de vele doktoren die probeert de pest in Vizima een halt toe te roepen. Op de Steam-pagina van The Witcher 3 is nu een afbeelding verschenen van de twee uitbreidingen die gaan verschijnen voor deze game: Hearts of Stone en Blood and Wine. Op het plaatje dat die eerste uitbreiding weergeeft, staat een dame die inderdaad heel erg op Shani lijkt.

Dit is ook niet heel erg vergezocht: Shani heeft in Oxenfurt gestudeerd voor arts en dit is precies waar Hearts of Stone zich af zal spelen. De uitbreiding verschijnt in oktober, dus dan zullen we weten wat Shani's rol precies is en waarom ze weer naar Oxenfurt is teruggekeerd.

0 Reactie(s) op: Shani zal waarschijnlijk terugkeren in The Witcher 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.