Shenmue 3 haalt 5 miljoen dollar op via Kickstarter

Door: gamersnet | 16 juli 2012 00:28

Games

MULTIPLATFORM - Tijdens Sony's E3-persconferentie onthulde Yu Suzuki dat hij werkt aan het langverwachte Shenmue 3. De man hoopte via Kickstar geld in te zamelen voor zijn game en dat is hem zeker gelukt, want binnen één dag werd het streefdoel van 2 miljoen dollar al behaald. Daar bleef het echter niet bij en inmiddels is de magische grens van 5 miljoen dollar bereikt. De campagne kan dus duidelijk een succes genoemd worden. Bovendien zijn er nog twee dagen te gaan, dus dit bedrag zal ongetwijfeld oplopen. Om het Kickstarter-succes te vieren, gaf Suzuki onderstaande trailer vrij. Bovendien heeft hij een toffe nieuwe beloning geïntroduceerd: doneer je 6000 dollar, dan zul je als non-combat NPC rondlopen in het Choubu Inn. Een dure, maar memorabele hotelovernachting.

MULTIPLATFORM - Tijdens Sony's E3-persconferentie onthulde Yu Suzuki dat hij werkt aan het langverwachte Shenmue 3. De man hoopte via Kickstar geld in te zamelen voor zijn game en dat is hem zeker gelukt, want binnen één dag werd het streefdoel van 2 miljoen dollar al behaald.

Daar bleef het echter niet bij en inmiddels is de magische grens van 5 miljoen dollar bereikt. De campagne kan dus duidelijk een succes genoemd worden. Bovendien zijn er nog twee dagen te gaan, dus dit bedrag zal ongetwijfeld oplopen.

Om het Kickstarter-succes te vieren, gaf Suzuki onderstaande trailer vrij. Bovendien heeft hij een toffe nieuwe beloning geïntroduceerd: doneer je 6000 dollar, dan zul je als non-combat NPC rondlopen in het Choubu Inn. Een dure, maar memorabele hotelovernachting.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl/[/video]

0 Reactie(s) op: Shenmue 3 haalt 5 miljoen dollar op via Kickstarter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.