Shenmue 3 krijgt financiering van Sony

Door: gamersnet | 17 juni 2012 14:55

Games

PS4 - Shenmue 3 kreeg op het podium van de Sony PlayStation-persconferentie aandacht middels een Kickstarter-project. Als de game binnen een bepaalde tijd twee miljoen dollar op zou halen, kon het derde deel werkelijkheid worden. Shenmue 3 heeft dit bedrag al binnen een dag opgehaald en inmiddels zit het bedrag al rond de drie miljoen dollar met meer dan 35.000 gulle gevers. Echter, de eerste Shenmue was al een behoorlijk dure game met een budget van 47 miljoen dollar. Waar haalt de ontwikkelaar meer geld vandaan? Precies, Sony zal het bedrijf financieren om Shenmue 3 te helpen in de ontwikkeling, aldus Gio Corsi van Sony Computer Entertainment. If the fans come in and back it, then absolutely we’re going to make this a reality. Deze game is zeer gevraagd binnen de community en Kickstarter is een prima manier om een titel op gang te helpen. Eerst kijken of er vraag naar is en als de fans happen, kan Shenmue 3 werkelijkheid worden. Het spel heeft het begin binnen, dus we kunnen rustig ademhalen en hopen dat de ontwikkeling voorspoedig verloopt. Shenmue 3 moet op een nog onbekende datum verschijnen voor de PlayStation 4.

PS4 - Shenmue 3 kreeg op het podium van de Sony PlayStation-persconferentie aandacht middels een Kickstarter-project. Als de game binnen een bepaalde tijd twee miljoen dollar op zou halen, kon het derde deel werkelijkheid worden. Shenmue 3 heeft dit bedrag al binnen een dag opgehaald en inmiddels zit het bedrag al rond de drie miljoen dollar met meer dan 35.000 gulle gevers.

Echter, de eerste Shenmue was al een behoorlijk dure game met een budget van 47 miljoen dollar. Waar haalt de ontwikkelaar meer geld vandaan? Precies, Sony zal het bedrijf financieren om Shenmue 3 te helpen in de ontwikkeling, aldus Gio Corsi van Sony Computer Entertainment.

If the fans come in and back it, then absolutely we're going to make this a reality.
Deze game is zeer gevraagd binnen de community en Kickstarter is een prima manier om een titel op gang te helpen. Eerst kijken of er vraag naar is en als de fans happen, kan Shenmue 3 werkelijkheid worden. Het spel heeft het begin binnen, dus we kunnen rustig ademhalen en hopen dat de ontwikkeling voorspoedig verloopt.

Shenmue 3 moet op een nog onbekende datum verschijnen voor de PlayStation 4.

0 Reactie(s) op: Shenmue 3 krijgt financiering van Sony

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.