Shenmue 3 wordt ook fysiek uitgebracht op PlayStation 4

Door: gamersnet | 06 juli 2012 14:42

Games

PS4 - Op de Sony PlayStation-persconferentie tijdens de E3 werd Shenmue 3 officieel onthuld middels een Kickstarter-campagne. Deze aandacht lijkt goed geweest te zijn, want het doel van twee miljoen dollar werd binnen een tal van uren ver overstegen met een bedrag van ruim vier miljoen dollar. De Kickstarter loopt nog elf dagen en dit bedrag is alleen maar goed nieuws voor de fans van Shenmue. Ook positief voor fans is dat Shenmue 3 een fysieke release krijgt. Tenminste, als je zestig dollar of meer neertelt voor de game, krijg je een fysieke versie voor de PlayStation 4. Je hebt dus nog even om het spel binnen te harken.

PS4 - Op de Sony PlayStation-persconferentie tijdens de E3 werd Shenmue 3 officieel onthuld middels een Kickstarter-campagne. Deze aandacht lijkt goed geweest te zijn, want het doel van twee miljoen dollar werd binnen een tal van uren ver overstegen met een bedrag van ruim vier miljoen dollar.

De Kickstarter loopt nog elf dagen en dit bedrag is alleen maar goed nieuws voor de fans van Shenmue. Ook positief voor fans is dat Shenmue 3 een fysieke release krijgt. Tenminste, als je zestig dollar of meer neertelt voor de game, krijg je een fysieke versie voor de PlayStation 4. Je hebt dus nog even om het spel binnen te harken.

0 Reactie(s) op: Shenmue 3 wordt ook fysiek uitgebracht op PlayStation 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.