Sony weet niet zeker of The Last Guardian in 2016 verschijnt

Door: gamersnet | 18 juni 2012 13:17

Games

PS4 - Ondanks dat we blij verrast waren toen Sony The Last Guardian toonde tijdens zijn E3 persconferentie en bevestigde dat de game volgend jaar zou moeten verschijnen, lijkt het bedrijf daar zelf nog niet 100% zeker van te zijn. Ondanks dat de ontwikkeling van de game goed verloopt, lijkt het nog een hele tijd te gaan duren voordat we zelf met de game aan de slag kunnen. Hoewel de overschakeling van de PlayStation 3 naar PlayStation 4 erg lastig was voor de ontwikkelaar is sindsdien alles erg soepel verlopen, aldus Shuhei Yoshida, baas van Sony Worldwide Studios. Om de game voor de PlayStation 4 te kunnen ontwikkelen, moest de game van de grond af opnieuw worden opgebouwd, maar toch heeft hij vertrouwen in een release in 2016:The old engineering effort had to go back to the drawing board and be remade for PS4. And that took a long time. But since last year, the development has been going very well. So we have a good amount of confidence in terms of this window for next year.Verder liet Yoshida ook nog weten dat de demo die we tijdens de show hebben gezien weliswaar in diens vorm te spelen zal zijn op de beurs, maar niet zo in de uiteindelijke game zal zitten. De scène is onderdeel van een veel grotere scène, maar deze kon niet worden getoond omdat de enorme vogel mogelijk anders zou reageren dan gepland. Daarom is tevens gekozen om de gameplay op te nemen. Wat denken jullie? Verschijnt The Last Guardian nog in 2016 of heeft Sony teveel hooi op z'n vork genomen, enkel en alleen om ons ervan te overtuigen dat de game nog leeft? Laat het ons hieronder weten!

PS4 - Ondanks dat we blij verrast waren toen Sony The Last Guardian toonde tijdens zijn E3 persconferentie en bevestigde dat de game volgend jaar zou moeten verschijnen, lijkt het bedrijf daar zelf nog niet 100% zeker van te zijn. Ondanks dat de ontwikkeling van de game goed verloopt, lijkt het nog een hele tijd te gaan duren voordat we zelf met de game aan de slag kunnen.

Hoewel de overschakeling van de PlayStation 3 naar PlayStation 4 erg lastig was voor de ontwikkelaar is sindsdien alles erg soepel verlopen, aldus Shuhei Yoshida, baas van Sony Worldwide Studios. Om de game voor de PlayStation 4 te kunnen ontwikkelen, moest de game van de grond af opnieuw worden opgebouwd, maar toch heeft hij vertrouwen in een release in 2016:

The old engineering effort had to go back to the drawing board and be remade for PS4. And that took a long time. But since last year, the development has been going very well. So we have a good amount of confidence in terms of this window for next year.
Verder liet Yoshida ook nog weten dat de demo die we tijdens de show hebben gezien weliswaar in diens vorm te spelen zal zijn op de beurs, maar niet zo in de uiteindelijke game zal zitten. De scène is onderdeel van een veel grotere scène, maar deze kon niet worden getoond omdat de enorme vogel mogelijk anders zou reageren dan gepland. Daarom is tevens gekozen om de gameplay op te nemen.

Wat denken jullie? Verschijnt The Last Guardian nog in 2016 of heeft Sony teveel hooi op z'n vork genomen, enkel en alleen om ons ervan te overtuigen dat de game nog leeft? Laat het ons hieronder weten!

0 Reactie(s) op: Sony weet niet zeker of The Last Guardian in 2016 verschijnt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.