Spelers woedend om 'oplossing' voor pc-problemen Arkham Knight

© PXimport

Spelers woedend om 'oplossing' voor pc-problemen Arkham Knight

Geplaatst: 25 juni 2012 - 06:49

Aangepast: 16 november 2022 - 10:14

Redactie ID.nl

PC - Eerder deze week meldden we al dat de pc-versie van Batman: Arkham Knight geplaagd wordt door bugs en andere problemen. In een bericht op het offici&#235le Warner Bros.-forum draagt de uitgever een oplossing aan, maar deze schoot bij veel gamers in het verkeerde keelgat. Warner gaf een overzicht van grafische instellingen die ontwikkelaar zelf aanraadt. Hierbij wordt alles op 'Medium' gezet en ook Nvidia's GameWorks-features worden uitgeschakeld. Op deze manier krijgen pc-gamers volgens Warner een ervaring die vergelijkbaar is met die op de huidige generatie consoles. Veel fans zijn niet te spreken over deze oplossing, omdat ze juist een dure pc hebben aangeschaft om betere graphics te krijgen dan op de consoles. Bovendien zouden de pc's met de genoemde specificaties veel hogere settings moeten aankunnen, wat erop duidt dat het onderliggende probleem niet wordt opgelost. Als kers op de taart vermeldde Warner dat veel AMD-videokaarten last hebben van texture pop-in en andere problemen, waarna het AMD-gebruikers vroeg om de grafische instellingen nog lager te zetten. Veel pc-gamers zijn furieus en online fora staan vol met boze gebruikers die hun geld terugeisen. We hopen dat de ontwikkelaar spoedig met een patch komt die de problemen verhelpt, in de tussentijd heeft Warner de game verwijderd van Steam.

PC - Eerder deze week meldden we al dat de pc-versie van Batman: Arkham Knight geplaagd wordt door bugs en andere problemen. In een bericht op het officiële Warner Bros.-forum draagt de uitgever een oplossing aan, maar deze schoot bij veel gamers in het verkeerde keelgat.

Warner gaf een overzicht van grafische instellingen die ontwikkelaar zelf aanraadt. Hierbij wordt alles op 'Medium' gezet en ook Nvidia's GameWorks-features worden uitgeschakeld. Op deze manier krijgen pc-gamers volgens Warner een ervaring die vergelijkbaar is met die op de huidige generatie consoles.

Veel fans zijn niet te spreken over deze oplossing, omdat ze juist een dure pc hebben aangeschaft om betere graphics te krijgen dan op de consoles. Bovendien zouden de pc's met de genoemde specificaties veel hogere settings moeten aankunnen, wat erop duidt dat het onderliggende probleem niet wordt opgelost.

Als kers op de taart vermeldde Warner dat veel AMD-videokaarten last hebben van texture pop-in en andere problemen, waarna het AMD-gebruikers vroeg om de grafische instellingen nog lager te zetten.

Veel pc-gamers zijn furieus en online fora staan vol met boze gebruikers die hun geld terugeisen. We hopen dat de ontwikkelaar spoedig met een patch komt die de problemen verhelpt, in de tussentijd heeft Warner de game verwijderd van Steam.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten