Spijt van je aankoop op Steam? Krijg je geld terug met Steam Refunds

Door: gamersnet | 03 juni 2015 11:00

Games

PC - Heb jij ook weleens spijt gehad van een aankoop op Steam? Omdat je pc de game niet kon draaien, je de game eigenlijk helemaal niet zo leuk vond of vanwege een andere reden? Dan is er goed nieuws voor je, want vanaf nu kun je aankopen ongedaan maken met dank aan Steam Refunds. Middels dit systeem kun je, zoals bij concurrent Origin al langer mogelijk was, je geld terugkrijgen voor games die je om wat voor reden dan ook liever niet gekocht had. Uiteraard is dit systeem niet geheel vrijblijvend, maar is er sprake van een aantal voorwaarden. Zo is het enkel mogelijk om een aankoop terug te draaien als je dit binnen twee weken na aanschaf doet en je het spel minder dan twee uur gespeeld hebt. In het geval van een pre-order kan je voor de release altijd een refund aanvragen, vanaf het moment dat de game beschikbaar is, gaat de twee weken en twee uur-regeling van start. Indien je besluit om een aankoop terug te draaien, krijg je het betaalde geld terug via de gebruikte betaalmethode. Mocht dit niet mogelijk zijn, als je betaald hebt via WebMoney, PaySafeCard of MoneyBookers, dan krijg je het te ontvangen bedrag in je Steam Wallet. Meer details over Steam Refunds vind je op de Steam-pagina.

PC - Heb jij ook weleens spijt gehad van een aankoop op Steam? Omdat je pc de game niet kon draaien, je de game eigenlijk helemaal niet zo leuk vond of vanwege een andere reden? Dan is er goed nieuws voor je, want vanaf nu kun je aankopen ongedaan maken met dank aan Steam Refunds. Middels dit systeem kun je, zoals bij concurrent Origin al langer mogelijk was, je geld terugkrijgen voor games die je om wat voor reden dan ook liever niet gekocht had.

Uiteraard is dit systeem niet geheel vrijblijvend, maar is er sprake van een aantal voorwaarden. Zo is het enkel mogelijk om een aankoop terug te draaien als je dit binnen twee weken na aanschaf doet en je het spel minder dan twee uur gespeeld hebt. In het geval van een pre-order kan je voor de release altijd een refund aanvragen, vanaf het moment dat de game beschikbaar is, gaat de twee weken en twee uur-regeling van start. Indien je besluit om een aankoop terug te draaien, krijg je het betaalde geld terug via de gebruikte betaalmethode. Mocht dit niet mogelijk zijn, als je betaald hebt via WebMoney, PaySafeCard of MoneyBookers, dan krijg je het te ontvangen bedrag in je Steam Wallet.

Meer details over Steam Refunds vind je op de Steam-pagina.

0 Reactie(s) op: Spijt van je aankoop op Steam? Krijg je geld terug met Steam Refunds

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.