Splatoon introduceert Splash-o-matic

Door: gamersnet | 12 juni 2012 14:49

Games

WII U - In Splatoon heeft Nintendo haar eerste echte shooter gevonden. En met succes ook, want de game wordt goed verkocht en is zelfs al speelbaar in Minecraft. Toch leunt Nintendo niet achterover, want vandaag maakte de gigant bekend dat er wederom een nieuw wapen aan de game toegevoegd zal worden: de Splash-o-matic. Dit wapen zal in tegenstelling tot de huidige wapens snel vuren en zeer nauwkeurig zijn, en zal daarom een geduchte tegenstander worden. Deze gevreesde verfspuiter komt met Suction Bombs als sub weapon, en Bomb Rush als special weapon. De Splash-o-matic zal vanaf morgen beschikbaar zijn.

WII U - In Splatoon heeft Nintendo haar eerste echte shooter gevonden. En met succes ook, want de game wordt goed verkocht en is zelfs al speelbaar in Minecraft.

Toch leunt Nintendo niet achterover, want vandaag maakte de gigant bekend dat er wederom een nieuw wapen aan de game toegevoegd zal worden: de Splash-o-matic. Dit wapen zal in tegenstelling tot de huidige wapens snel vuren en zeer nauwkeurig zijn, en zal daarom een geduchte tegenstander worden. Deze gevreesde verfspuiter komt met Suction Bombs als sub weapon, en Bomb Rush als special weapon.

De Splash-o-matic zal vanaf morgen beschikbaar zijn.

0 Reactie(s) op: Splatoon introduceert Splash-o-matic

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.