Splatoon speelbaar in Team Fortress 2

© PXimport

Splatoon speelbaar in Team Fortress 2

Geplaatst: 29 juni 2012 - 19:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Het is vrij lastig om te kiezen tussen een geweldige shooter als Splatoon of... een geweldige shooter als Team Fortress 2! Maar wat als je de games tegelijk kan spelen? Dankzij mod-maker DrLilRobot is het mogelijk! De beste man maakt het namelijk mogelijk om in Team Fortress 2 aan de slag te gaan met verf en inktvissen: Team Fortress 2 in Splatoon-stijl dus! In de onderstaande video is te zien hoe de hilarische cartoonfiguren uit Team Fortress de verfspuiten oppakken en de vijand eens lekker onderkliederen. Wat zeggen jullie er van? De beste toevoeging aan een game ooit, of het meest nutteloze wat DrLilRobot met zijn tijd had kunnen doen?

MULTIPLATFORM - Het is vrij lastig om te kiezen tussen een geweldige shooter als Splatoon of... een geweldige shooter als Team Fortress 2! Maar wat als je de games tegelijk kan spelen? Dankzij mod-maker DrLilRobot is het mogelijk! De beste man maakt het namelijk mogelijk om in Team Fortress 2 aan de slag te gaan met verf en inktvissen: Team Fortress 2 in Splatoon-stijl dus! In de onderstaande video is te zien hoe de hilarische cartoonfiguren uit Team Fortress de verfspuiten oppakken en de vijand eens lekker onderkliederen.

Wat zeggen jullie er van? De beste toevoeging aan een game ooit, of het meest nutteloze wat DrLilRobot met zijn tijd had kunnen doen?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten