Splatoon voorzien van nieuw wapen en nieuwe map

Door: gamersnet | 02 juni 2015 01:00

Games

WII U - Sinds afgelopen week beschikt de Wii U over haar eerste shooter, Splatoon. In de game ga je niet aan de slag met echt geschut als Kalasjnikovs, maar beschiet je andere spelers met flinke klodders verf. Benieuwd naar ons oordeel over de spetterende game? Lees dan onze uitgebreide Splatoon review nog eens door. Een klein minpuntje in onze uiteindelijk vrij positieve recensie was namelijk het gebrek aan een flink scala aan maps en modussen. Het lijkt alsof Nintendo geluisterd heeft naar deze kritiek, want vanaf vandaag is Ranked Battle beschikbaar, een spelmodus waarin de competitieve spelers hun ei kwijt kunnen. Daarnaast kunnen spelers ook aan de slag met Port Mackerel, een industrieel ogend level, en de N-Zap '85, een wapen dat verdacht veel weg heeft van de NES Zapper. Zal de game dankzij deze uitbreidingen beter uit de verf komen? Of kan ze het volgens jullie nog een likje van dezelfde substantie gebruiken?

WII U - Sinds afgelopen week beschikt de Wii U over haar eerste shooter, Splatoon. In de game ga je niet aan de slag met echt geschut als Kalasjnikovs, maar beschiet je andere spelers met flinke klodders verf. Benieuwd naar ons oordeel over de spetterende game? Lees dan onze uitgebreide Splatoon review nog eens door.

Een klein minpuntje in onze uiteindelijk vrij positieve recensie was namelijk het gebrek aan een flink scala aan maps en modussen. Het lijkt alsof Nintendo geluisterd heeft naar deze kritiek, want vanaf vandaag is Ranked Battle beschikbaar, een spelmodus waarin de competitieve spelers hun ei kwijt kunnen. Daarnaast kunnen spelers ook aan de slag met Port Mackerel, een industrieel ogend level, en de N-Zap '85, een wapen dat verdacht veel weg heeft van de NES Zapper.

Zal de game dankzij deze uitbreidingen beter uit de verf komen? Of kan ze het volgens jullie nog een likje van dezelfde substantie gebruiken?

0 Reactie(s) op: Splatoon voorzien van nieuw wapen en nieuwe map

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.