Star Wars: Battlefront schittert op screenshots in 4K-resolutie

Door: gamersnet | 03 juli 2012 11:12

Games

MULTIPLATFORM - De gesloten alpha van Star Wars: Battlefront is een bron van nieuwe informatie over de game. Gisteren wisten we je nog te melden welke wapens en voertuigen er in de game zitten. Een aantal deelnemers van de alpha probeert daarnaast om beelden van de game te verspreiden. Hier is EA niet van gediend en geplaatste filmpjes op Youtube en streams op Twitch worden dan ook snel verwijderd. Screenshots zijn moeilijker te achterhalen en dus krijgen we dankzij alpha-deelnemer GingaBreadz te zien hoe Tatooine eruitziet op de hoogste settings en in een 4K-resolutie.

MULTIPLATFORM - De gesloten alpha van Star Wars: Battlefront is een bron van nieuwe informatie over de game. Gisteren wisten we je nog te melden welke wapens en voertuigen er in de game zitten. Een aantal deelnemers van de alpha probeert daarnaast om beelden van de game te verspreiden. Hier is EA niet van gediend en geplaatste filmpjes op Youtube en streams op Twitch worden dan ook snel verwijderd.

Screenshots zijn moeilijker te achterhalen en dus krijgen we dankzij alpha-deelnemer GingaBreadz te zien hoe Tatooine eruitziet op de hoogste settings en in een 4K-resolutie.

0 Reactie(s) op: Star Wars: Battlefront schittert op screenshots in 4K-resolutie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.