Steeds meer mensen werken aan Cyberpunk 2077

Door: gamersnet | 21 juni 2012 12:05

Games

MULTIPLATFORM - Inmiddels is de halleluja-storm rondom The Witcher 3 weer gaan liggen. De berichtgeving kabbelt rustig voort, maar de blik van velen wordt nu op het nieuwste hype-vehikel gericht. Uiteraard gaat het dan over Cyberpunk 2077, de volgende game van CD Projekt Red. Cyperpunk 2077 is er echter nog lang niet. De studio verwacht zelf dat de game niet voor 2017 in de winkels zal liggen, maar hoewel The Witcher 3 nog van uitbreidingen voorzien wordt, werken wel steeds meer mensen van het Poolse team aan de futuristische RPG. Voor de studio is de intensivering van de aandacht voor een nieuwe titel ook een manier om het werken bij de ontwikkelaar verfrissend te houden. “You can craft swords for 12 years, but you might get burnt out. People might want to leave and go work on something else. We’re excited to switch to guns. We intended to keep [the team] energized with Cyberpunk. The core team is working The Witcher 3’s expansions, but more and more people are moving over onto Cyberpunk.” Het gaat dus nog wel even duren voordat wij aan de slag kunnen met Cyberpunk 2077. Wachten is niet onze sterkste kwaliteit, maar gelukkig is er in The Witcher 3 genoeg te doen en anders gaat Fallout 4 je ook wel helpen om de tijd te doden.

MULTIPLATFORM - Inmiddels is de halleluja-storm rondom The Witcher 3 weer gaan liggen. De berichtgeving kabbelt rustig voort, maar de blik van velen wordt nu op het nieuwste hype-vehikel gericht. Uiteraard gaat het dan over Cyberpunk 2077, de volgende game van CD Projekt Red.

Cyperpunk 2077 is er echter nog lang niet. De studio verwacht zelf dat de game niet voor 2017 in de winkels zal liggen, maar hoewel The Witcher 3 nog van uitbreidingen voorzien wordt, werken wel steeds meer mensen van het Poolse team aan de futuristische RPG. Voor de studio is de intensivering van de aandacht voor een nieuwe titel ook een manier om het werken bij de ontwikkelaar verfrissend te houden.

"You can craft swords for 12 years, but you might get burnt out. People might want to leave and go work on something else. We're excited to switch to guns. We intended to keep energized with Cyberpunk. The core team is working The Witcher 3's expansions, but more and more people are moving over onto Cyberpunk."

Het gaat dus nog wel even duren voordat wij aan de slag kunnen met Cyberpunk 2077. Wachten is niet onze sterkste kwaliteit, maar gelukkig is er in The Witcher 3 genoeg te doen en anders gaat Fallout 4 je ook wel helpen om de tijd te doden.

0 Reactie(s) op: Steeds meer mensen werken aan Cyberpunk 2077

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.