Street Fighter-icoon Ryu en Roy uit Fire Emblem komen naar Super Smash Bros.

Door: gamersnet | 14 juni 2012 09:02

Games

MULTIPLATFORM - Eerder berichtten we al dat Nintendo vandaag om 15:30 uur nieuwe Super Smash Bros.-content zal onthullen. Het lijkt er echter op dat de verrassing al verpest is. De website Unseen64 ontdekte namelijk onderstaande video's op YouTube. Hoewel Nintendo de video's zo had ingesteld dat ze niet in de zoekresultaten zouden verschijnen, zijn ze - met de juiste link of via Google - wel gewoon te vinden. De video's tonen acht seconden aan beeldmateriaal van twee nieuwe personages: Street Fighter-held Ryu en Roy, bekend van Fire Emblem. Ryu lijkt zelfs zijn eigen stage te hebben! Alsof onderstaande video's nog niet genoeg bewijs zijn, werden eerder dit jaar in een patch stembestanden van beide personages ontdekt. Het lijkt er dus op dat we spoedig met deze twee personages mogen knokken. De officiële onthulling volgt waarschijnlijk vandaag om 15:30 uur.

MULTIPLATFORM - Eerder berichtten we al dat Nintendo vandaag om 15:30 uur nieuwe Super Smash Bros.-content zal onthullen. Het lijkt er echter op dat de verrassing al verpest is.

De website Unseen64 ontdekte namelijk onderstaande video's op YouTube. Hoewel Nintendo de video's zo had ingesteld dat ze niet in de zoekresultaten zouden verschijnen, zijn ze - met de juiste link of via Google - wel gewoon te vinden. De video's tonen acht seconden aan beeldmateriaal van twee nieuwe personages: Street Fighter-held Ryu en Roy, bekend van Fire Emblem. Ryu lijkt zelfs zijn eigen stage te hebben!

Alsof onderstaande video's nog niet genoeg bewijs zijn, werden eerder dit jaar in een patch stembestanden van beide personages ontdekt. Het lijkt er dus op dat we spoedig met deze twee personages mogen knokken. De officiële onthulling volgt waarschijnlijk vandaag om 15:30 uur.

0 Reactie(s) op: Street Fighter-icoon Ryu en Roy uit Fire Emblem komen naar Super Smash Bros.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.