Systeemeisen Hitman gedeeltelijk bekendgemaakt

© PXimport

Systeemeisen Hitman gedeeltelijk bekendgemaakt

Geplaatst: 22 juni 2012 - 05:14

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

PC - Op de E3 werd de nieuwe Hitman-game aangekondigd, die uitkomt op 8 december voor XBox One, PlayStation4 en pc. Pc-gamers zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de minimale systeemeisen, zodat ze weten of hun computer een upgrade nodig heeft. De kans dat je je pc moet upgraden voor de nieuwe Hitman is best aanwezig, want vandaag is een gedeelte van de systeemeisen bekendgemaakt, en die zijn vrij pittig.OS: Windows 7 of hoger, 64-bit Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 of AMD Radeon HD 6870 RAM: 8GB DirectX11Vooral de eis van 8GB aan RAM-geheugen is erg hoog voor een minimumeis, aangezien tot nu toe weinig games (vooral games zoals The Witcher 3 en Batman: Arkham Knight) die eis als aanbevolen hoeveelheid hadden.

PC - Op de E3 werd de nieuwe Hitman-game aangekondigd, die uitkomt op 8 december voor XBox One, PlayStation4 en pc. Pc-gamers zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de minimale systeemeisen, zodat ze weten of hun computer een upgrade nodig heeft. De kans dat je je pc moet upgraden voor de nieuwe Hitman is best aanwezig, want vandaag is een gedeelte van de systeemeisen bekendgemaakt, en die zijn vrij pittig.OS: Windows 7 of hoger, 64-bit

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 of AMD Radeon HD 6870

RAM: 8GB

DirectX11Vooral de eis van 8GB aan RAM-geheugen is erg hoog voor een minimumeis, aangezien tot nu toe weinig games (vooral games zoals The Witcher 3 en Batman: Arkham Knight) die eis als aanbevolen hoeveelheid hadden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten