Techland verzekert: Hellraid is nog steeds in ontwikkeling

Door: gamersnet | 03 juni 2015 12:46

Nieuws

MULTIPLATFORM - De hack 'n slash-game Hellraid van Dead Island-ontwikkelaar Techland kent een turbelente ontwikkeling. Nadat de game ruim een jaar geleden nog opnieuw werd onthuld, kondigde Techland een maand geleden aan dat de ontwikkeling van het actiespel in de wacht is gezet. Veel gamers dachten dat dit het einde zou zijn van Hellraid, maar niets blijkt minder waar. Pawel Marchewka, de baas van Techland, vertelt in een gesprek met het Britse Eurogamer dat de studio zich wilt concentreren op de verdere ontwikkeling van de succesvolle zombiegame Dying Light. Op de vraag wanneer verwacht wordt dat de ontwikkeling van Hellraid weer wordt opgepakt heeft Marchewka het volgende te zeggen:Once we deliver everything we want [for Dying Light], probably by the - I don't know - end of the third quarter this year, we will then maybe start to send some new [Hellraid] materials or informations or thinking about what's the release date, something like that. There is nothing concrete about this timing.Het is dus onduidelijk wanneer we nieuwe beelden en informatie kunnen verwachten van Hellraid, maar het zal voor velen een opluchting zijn dat de game tenminste niet is geannuleerd.

MULTIPLATFORM - De hack 'n slash-game Hellraid van Dead Island-ontwikkelaar Techland kent een turbelente ontwikkeling. Nadat de game ruim een jaar geleden nog opnieuw werd onthuld, kondigde Techland een maand geleden aan dat de ontwikkeling van het actiespel in de wacht is gezet. Veel gamers dachten dat dit het einde zou zijn van Hellraid, maar niets blijkt minder waar.

Pawel Marchewka, de baas van Techland, vertelt in een gesprek met het Britse Eurogamer dat de studio zich wilt concentreren op de verdere ontwikkeling van de succesvolle zombiegame Dying Light. Op de vraag wanneer verwacht wordt dat de ontwikkeling van Hellraid weer wordt opgepakt heeft Marchewka het volgende te zeggen:

Once we deliver everything we want , probably by the - I don't know - end of the third quarter this year, we will then maybe start to send some new materials or informations or thinking about what's the release date, something like that. There is nothing concrete about this timing.
Het is dus onduidelijk wanneer we nieuwe beelden en informatie kunnen verwachten van Hellraid, maar het zal voor velen een opluchting zijn dat de game tenminste niet is geannuleerd.

0 Reactie(s) op: Techland verzekert: Hellraid is nog steeds in ontwikkeling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.