Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Tekken x Street Fighter is nog steeds in ontwikkeling

Door: | 14 juli 2012 08:20

Games

GAME NIEUWS - Bijna 5 jaar geleden werd tijdens de Comic-Con Street Fighter x Tekken onthuld: een samensmelting van beide beat 'm up-franchises, waarbij de visuele stijl van Street Fighter centraal staat. Op hetzelfde moment kondigde men aan dat een ander team aan de slag zou gaan met Tekken x Street Fighter: eenzelfde mix, maar dan met de stijl van Tekken als centrale factor. Drie jaar geleden lag Street Fighter x Tekken in de winkelrekken, maar rondom Tekken x Street Fighter bleef het angstvallig stil... We hoeven niet te vrezen dat Tekken x Street Fighter geannuleerd is, want volgens Tekken-producent Katsuhiro Harada is de crossover nog steeds in ontwikkeling: The fact of the matter is that we’re at a pretty far stage into its development. The character lineup has been decided upon since a very long time ago, and we’ve already finished the polygon models, moves, and systems.Tekken x Street Fighter is dus nog niet afgeschreven, al heeft Bandai Namco er ook rekening mee te houden dat beide franchises volop in doorontwikkeling zijn met respectievelijk Tekken 7 en Street Fighter 5. Zit jij nog te wachten op deze crossover? Of moeten ze alleen maar bezig blijven met de afzonderlijke delen? Laat het weten in de reacties!

GAME NIEUWS - Bijna 5 jaar geleden werd tijdens de Comic-Con Street Fighter x Tekken onthuld: een samensmelting van beide beat 'm up-franchises, waarbij de visuele stijl van Street Fighter centraal staat. Op hetzelfde moment kondigde men aan dat een ander team aan de slag zou gaan met Tekken x Street Fighter: eenzelfde mix, maar dan met de stijl van Tekken als centrale factor. Drie jaar geleden lag Street Fighter x Tekken in de winkelrekken, maar rondom Tekken x Street Fighter bleef het angstvallig stil...

We hoeven niet te vrezen dat Tekken x Street Fighter geannuleerd is, want volgens Tekken-producent Katsuhiro Harada is de crossover nog steeds in ontwikkeling:

The fact of the matter is that we're at a pretty far stage into its development. The character lineup has been decided upon since a very long time ago, and we've already finished the polygon models, moves, and systems.
Tekken x Street Fighter is dus nog niet afgeschreven, al heeft Bandai Namco er ook rekening mee te houden dat beide franchises volop in doorontwikkeling zijn met respectievelijk Tekken 7 en Street Fighter 5.

Zit jij nog te wachten op deze crossover? Of moeten ze alleen maar bezig blijven met de afzonderlijke delen? Laat het weten in de reacties!

0 Reacties op: Tekken x Street Fighter is nog steeds in ontwikkeling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.