The Guardian hint naar The Last Guardian op de E3

Door: gamersnet | 10 juni 2012 10:28

Games

PS4 - Het verhaal van The Last Guardian is een beetje vermoeiend geworden. Komt de game nu wel of niet? De Engelse krant The Guardian gooit weer wat houtskool bij het dovende vuur met een opvallend most anticipated-lijstje voor de komende E3. In de lijst met de vijftien meest geanticipeerde games prijkt op de zesde plaats namelijk The Last Guardian, de inmiddels mythische game van Team Ico. Bij de nominatie geeft de redacteur van het artikel aan dat men bekend is met het feit dat de game al sinds 2007 in het vagevuur rondspookt, maar ook dat de krant informatie heeft via een autoriteit op het gebied.Yes, we know it has been in development hell since 2007, but we have it on very good authority that this will be the year that Team Ico finally presents its follow-up to much loved classics Ico and Shadow of the Colossus. Whether it’ll bear any relation to the game last shown at E3 in 2009 is anyone’s guess.Opvallend in de onderstaande lijst is daarnaast dat The Guardian ook behoorlijk uitziet naar The Legend of Zelda voor de Wii U. Kennelijk zijn ze wat de Wii U exclusive betreft minder goed geïnformeerd, want Nintendo heeft enige tijd geleden al laten weten dat de nieuwe Zelda niet op de E3 aanwezig zal zijn. The Guardian heeft dus kennelijk iets met The Last Guardian. Kijk jij nog uit naar deze titel, of heb je de hoop definitief opgegeven?

PS4 - Het verhaal van The Last Guardian is een beetje vermoeiend geworden. Komt de game nu wel of niet? De Engelse krant The Guardian gooit weer wat houtskool bij het dovende vuur met een opvallend most anticipated-lijstje voor de komende E3.

In de lijst met de vijftien meest geanticipeerde games prijkt op de zesde plaats namelijk The Last Guardian, de inmiddels mythische game van Team Ico. Bij de nominatie geeft de redacteur van het artikel aan dat men bekend is met het feit dat de game al sinds 2007 in het vagevuur rondspookt, maar ook dat de krant informatie heeft via een autoriteit op het gebied.

Yes, we know it has been in development hell since 2007, but we have it on very good authority that this will be the year that Team Ico finally presents its follow-up to much loved classics Ico and Shadow of the Colossus. Whether it'll bear any relation to the game last shown at E3 in 2009 is anyone's guess.
Opvallend in de onderstaande lijst is daarnaast dat The Guardian ook behoorlijk uitziet naar The Legend of Zelda voor de Wii U. Kennelijk zijn ze wat de Wii U exclusive betreft minder goed geïnformeerd, want Nintendo heeft enige tijd geleden al laten weten dat de nieuwe Zelda niet op de E3 aanwezig zal zijn.

The Guardian heeft dus kennelijk iets met The Last Guardian. Kijk jij nog uit naar deze titel, of heb je de hoop definitief opgegeven?

0 Reactie(s) op: The Guardian hint naar The Last Guardian op de E3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.