The Last Guardian draaide op PlayStation 3 slechter dan getoond werd

Door: gamersnet | 17 juni 2012 15:12

Nieuws

PS4 - The Last Guardian leeft eindelijk echt weer en dit werd duidelijk door een trailer op de Sony PlayStation E3-persconferentie. De game van Team ICO is overgescheept naar de PlayStation 4 en dat heeft een reden, aldus Shuhei Yoshida, de baas van Sony. Toen The Last Guardian op de E3 van 2009 op de PlayStation 3 getoond werd, was deze trailer niet representatief met hoe de game daadwerkelijk draaide. Het spel had een lagere framerate en er waren veel technische moeilijkheden voor het spel. De trailer was opgeschroefd om The Last Guardian toch te kunnen laten zien. There were lots of technical issues. The video we showed, the trailer on PS3, was specced up. The game was running at a much lower frame rate… it was clear that the team had to make a compromise. Zelfs na het schrappen van diverse features had Team ICO het nog steeds moeilijk met de PlayStation 3. De game heeft mogelijk een tijd stilgelegen, totdat het ontwikkelen voor de PlayStation 4 vanaf 2012 beschikbaar werd gesteld. Hierdoor kon de ontwikkelaar flinke progressie maken en volgens Yoshida is The Last Guardian volledig speelbaar. Dus wij hopen dat The Last Guardian die release van 2016 op de PlayStation 4 daadwerkelijk gaat halen.

PS4 - The Last Guardian leeft eindelijk echt weer en dit werd duidelijk door een trailer op de Sony PlayStation E3-persconferentie. De game van Team ICO is overgescheept naar de PlayStation 4 en dat heeft een reden, aldus Shuhei Yoshida, de baas van Sony.

Toen The Last Guardian op de E3 van 2009 op de PlayStation 3 getoond werd, was deze trailer niet representatief met hoe de game daadwerkelijk draaide. Het spel had een lagere framerate en er waren veel technische moeilijkheden voor het spel. De trailer was opgeschroefd om The Last Guardian toch te kunnen laten zien.

There were lots of technical issues. The video we showed, the trailer on PS3, was specced up. The game was running at a much lower frame rate... it was clear that the team had to make a compromise.
Zelfs na het schrappen van diverse features had Team ICO het nog steeds moeilijk met de PlayStation 3. De game heeft mogelijk een tijd stilgelegen, totdat het ontwikkelen voor de PlayStation 4 vanaf 2012 beschikbaar werd gesteld. Hierdoor kon de ontwikkelaar flinke progressie maken en volgens Yoshida is The Last Guardian volledig speelbaar.

Dus wij hopen dat The Last Guardian die release van 2016 op de PlayStation 4 daadwerkelijk gaat halen.

0 Reactie(s) op: The Last Guardian draaide op PlayStation 3 slechter dan getoond werd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.