The Nathan Drake Collection verschijnt 7 oktober; beta Uncharted 4 inbegrepen

Door: gamersnet | 04 juni 2015 16:43

Games

PS4 - En jawel hoor, kort na het uitlekken van The Nathan Drake Collection komen Sony en Naughty Dog op de proppen met de officiële aankondiging. De herziene versies van de Uncharted-trilogie worden gebundeld in Uncharted: The Nathan Drake Collection, die 7 oktober aanstaande al dient te verschijnen op PlayStation 4. Bij de onthulling werd een strakke trailer vrijgegeven die de releasedatum uit de doeken doet: Tegelijkertijd heeft Sony bekendgemaakt dat gamers die Uncharted: The Nathan Drake Collection kopen exclusieve toegang krijgen tot de multiplayer beta van Uncharted 4: A Thief's End. Pre-orderaars worden beloond met een Inception-waardig Nathan Drake Pack.

PS4 - En jawel hoor, kort na het uitlekken van The Nathan Drake Collection komen Sony en Naughty Dog op de proppen met de officiële aankondiging. De herziene versies van de Uncharted-trilogie worden gebundeld in Uncharted: The Nathan Drake Collection, die 7 oktober aanstaande al dient te verschijnen op PlayStation 4.

Bij de onthulling werd een strakke trailer vrijgegeven die de releasedatum uit de doeken doet:

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/uncharted_the_nathan_drake_collection/uncharted_the_nathan_drake_collection_announce_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/uncharted_the_nathan_drake_collection/uncharted_the_nathan_drake_collection_announce_trailer_hd1080p.mp4[/video]

Tegelijkertijd heeft Sony bekendgemaakt dat gamers die Uncharted: The Nathan Drake Collection kopen exclusieve toegang krijgen tot de multiplayer beta van Uncharted 4: A Thief's End. Pre-orderaars worden beloond met een Inception-waardig Nathan Drake Pack.

0 Reactie(s) op: The Nathan Drake Collection verschijnt 7 oktober; beta Uncharted 4 inbegrepen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.