Transformers: Devastation lekt vroegtijdig

© PXimport

Transformers: Devastation lekt vroegtijdig

Geplaatst: 14 juni 2012 - 07:56

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Niets is veilig. De ene na de andere beoogde E3-onthulling volgt, nog voor de E3 is begonnen. Nu is het de beurt aan de Transformers. Pure Xbox is namelijk met het bericht gekomen dat Transformers: Devastation onderweg is. Vaak gaan dergelijke items nog even in het geruchtenarchief, maar in dit geval zijn er beelden die het bestaan van een nieuwe Transformers-game bewijzen. Pure Xbox schrijft alleen over een Xbox 360-editie, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat de Xbox One en de PlayStation 4 overgeslagen zullen worden. Uiteraard is het mogelijk dat Transformers: Devastation een Microsoft-exclusive gaat worden en een komst naar de pc is ook niet uit te sluiten. In ieder geval gaat het om een game die wordt uitgegeven door Activision, waarbij Pure Xbox speculeert dat dit de nieuwe game is waar Platinum Games aan werkt. Wat voor type game deze cel-shaded Transformers moet worden, is wederom een onduidelijkheid. De beelden duiden in elk geval op een flink potje knokken. Het is afwachten wat Activision de komende E3 te melden heeft. Loop jij warm voor een nieuw avontuur met de Transformers?

MULTIPLATFORM - Niets is veilig. De ene na de andere beoogde E3-onthulling volgt, nog voor de E3 is begonnen. Nu is het de beurt aan de Transformers. Pure Xbox is namelijk met het bericht gekomen dat Transformers: Devastation onderweg is. Vaak gaan dergelijke items nog even in het geruchtenarchief, maar in dit geval zijn er beelden die het bestaan van een nieuwe Transformers-game bewijzen.

Pure Xbox schrijft alleen over een Xbox 360-editie, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat de Xbox One en de PlayStation 4 overgeslagen zullen worden. Uiteraard is het mogelijk dat Transformers: Devastation een Microsoft-exclusive gaat worden en een komst naar de pc is ook niet uit te sluiten. In ieder geval gaat het om een game die wordt uitgegeven door Activision, waarbij Pure Xbox speculeert dat dit de nieuwe game is waar Platinum Games aan werkt. Wat voor type game deze cel-shaded Transformers moet worden, is wederom een onduidelijkheid. De beelden duiden in elk geval op een flink potje knokken.

Het is afwachten wat Activision de komende E3 te melden heeft. Loop jij warm voor een nieuw avontuur met de Transformers?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten