Ubisoft heeft het over Red Dead Redemption 2 en Skyrim 2

Door: gamersnet | 14 juni 2012 12:07

Games

MULTIPLATFORM - Ubisoft vroeg in een recente enquête aan het publiek welke games zij van plan zijn te kopen. Bij de beschikbare opties stonden onder andere Batman: Arkham Knight, Fallout 4 en Black Ops 3. Games waarvan wij het bestaan inmiddels zeker weten. Dat laatste kan alleen niet gezegd worden over alle titels in het lijstje van Ubisoft. In het rijtje stonden namelijk ook games als Red Dead Redemption 2 en Skyrim 2. Twee games waar menig gamer een nier voor zou afstaan, maar ook zo onzeker als de weersvoorspelling van volgende maand. Het is desondanks interessant dat Ubisoft speculeert over een onaangekondigde Rockstar game. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het verschijnen van een zesde Elder Scrolls-game of een direct vervolg op Bethesda's Skyrim. Het is nog onduidelijk gunt Ubisoft ons een blik op de toekomst of plagen de Fransozen ons gewoon? Als het meer dan een grap of speculatie blijkt, zullen Rockstar en Bethesda waarschijnlijk niet zo vrolijk zijn. Alles dat wij kunnen doen, is afwachten wat de komende dagen zullen brengen.

MULTIPLATFORM - Ubisoft vroeg in een recente enquête aan het publiek welke games zij van plan zijn te kopen. Bij de beschikbare opties stonden onder andere Batman: Arkham Knight, Fallout 4 en Black Ops 3. Games waarvan wij het bestaan inmiddels zeker weten. Dat laatste kan alleen niet gezegd worden over alle titels in het lijstje van Ubisoft.

In het rijtje stonden namelijk ook games als Red Dead Redemption 2 en Skyrim 2. Twee games waar menig gamer een nier voor zou afstaan, maar ook zo onzeker als de weersvoorspelling van volgende maand. Het is desondanks interessant dat Ubisoft speculeert over een onaangekondigde Rockstar game. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het verschijnen van een zesde Elder Scrolls-game of een direct vervolg op Bethesda's Skyrim.

Het is nog onduidelijk gunt Ubisoft ons een blik op de toekomst of plagen de Fransozen ons gewoon? Als het meer dan een grap of speculatie blijkt, zullen Rockstar en Bethesda waarschijnlijk niet zo vrolijk zijn. Alles dat wij kunnen doen, is afwachten wat de komende dagen zullen brengen.

0 Reactie(s) op: Ubisoft heeft het over Red Dead Redemption 2 en Skyrim 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.