Ubisoft Montpellier onthult Rayman Adventures voor mobiele platformen

Door: gamersnet | 08 juli 2012 10:13

Games

MOBILE - Na het goed ontvangen Rayman Origins volgde niet alleen Rayman Legends, maar bracht Ubisoft de 2D-platformer ook naar de mobiele apparaten met Rayman Jungle Run en Rayman Fiesta Run. Hoewel Rayman Origins en Rayman Legends veel lof ontvingen, waren de games geen groot commercieel succes en het lijkt er dan ook op dat we voorlopig geen nieuw deel van Rayman voor de consoles hoeven te verwachten. Toch heeft Ubisoft Montpellier met Rayman Adventures wel een nieuwe Rayman-game aangekondigd, voor smartphones en tablets welteverstaan. In tegenstelling tot voorgangers Jungle Run en Fiesta Run is Rayman Adventures geen 'auto-runner', maar heb je zelf de controle over de bewegingen van Rayman en zijn kompaan Barbara. Een exacte releasedatum van Rayman Adventures heeft Ubisoft bij deze onthulling niet genoemd, al moet het spel wel binnenkort verschijnen.

MOBILE - Na het goed ontvangen Rayman Origins volgde niet alleen Rayman Legends, maar bracht Ubisoft de 2D-platformer ook naar de mobiele apparaten met Rayman Jungle Run en Rayman Fiesta Run. Hoewel Rayman Origins en Rayman Legends veel lof ontvingen, waren de games geen groot commercieel succes en het lijkt er dan ook op dat we voorlopig geen nieuw deel van Rayman voor de consoles hoeven te verwachten.

Toch heeft Ubisoft Montpellier met Rayman Adventures wel een nieuwe Rayman-game aangekondigd, voor smartphones en tablets welteverstaan. In tegenstelling tot voorgangers Jungle Run en Fiesta Run is Rayman Adventures geen 'auto-runner', maar heb je zelf de controle over de bewegingen van Rayman en zijn kompaan Barbara.

Een exacte releasedatum van Rayman Adventures heeft Ubisoft bij deze onthulling niet genoemd, al moet het spel wel binnenkort verschijnen.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/rayman_adventures/rayman_adventures_reveal_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/rayman_adventures/rayman_adventures_reveal_trailer_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Ubisoft Montpellier onthult Rayman Adventures voor mobiele platformen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.