Uitbreiding Cities: Skylines wordt bij Gamescom onthuld

Door: gamersnet | 01 juli 2012 17:02

Games

PC - Eerder dit jaar verscheen Cities: Skylines en deze citybuilder bracht voor velen datgene wat het toch wat teleurstellende SimCity in 2013 niet voor elkaar wist te krijgen. Cities: Skylines bleek een ongekend succes en ontwikkelaar Colossal Order heeft de game de afgelopen maanden trouw ondersteund met updates en nieuwe content. Mariina Hallikainen, de baas van Colossal Order, laat nu weten dat er nog de nodige content op de planning staat voor Cities: Skylines. Hallikainen laat namelijk weten dat er bij de Gamescom een grote uitbreiding op de game onthuld zal worden. Hier blijft het echter niet bij want daarnaast zal men op het game-evenement, dat van 5 tot en met 9 augustus duurt, ook kleinere gratis en betaalde updates voor Cities: Skylines onthullen:We'll have a big expansion and release both free and paid updates, all of which we'll be revealing at Gamescom.

PC - Eerder dit jaar verscheen Cities: Skylines en deze citybuilder bracht voor velen datgene wat het toch wat teleurstellende SimCity in 2013 niet voor elkaar wist te krijgen. Cities: Skylines bleek een ongekend succes en ontwikkelaar Colossal Order heeft de game de afgelopen maanden trouw ondersteund met updates en nieuwe content.

Mariina Hallikainen, de baas van Colossal Order, laat nu weten dat er nog de nodige content op de planning staat voor Cities: Skylines. Hallikainen laat namelijk weten dat er bij de Gamescom een grote uitbreiding op de game onthuld zal worden. Hier blijft het echter niet bij want daarnaast zal men op het game-evenement, dat van 5 tot en met 9 augustus duurt, ook kleinere gratis en betaalde updates voor Cities: Skylines onthullen:

We'll have a big expansion and release both free and paid updates, all of which we'll be revealing at Gamescom.

0 Reactie(s) op: Uitbreiding Cities: Skylines wordt bij Gamescom onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.