Uncharted 4 draait op 1080p en 30 fps in singleplayer; 60 fps in multiplayer

Door: gamersnet | 01 juli 2012 22:09

Games

PS4 - Eerder deze avond toonde Naughty Dog tijdens een gameplay stream de tweede helft van de Uncharted: A Thief's End E3-demo. Dit leverde niet alleen vijf minuten aan kersverse gameplay-beelden op, maar ook interessant nieuws over de technische details. In de chat liet Naughty Dog weten dat de singleplayer van Uncharted draait op 1080p met een framerate van 30 fps. Voor de multiplayer richt de ontwikkelaar zich op 60 beeldjes per seconde, maar hierover kan het nog geen harde beloftes maken. Check de Extended Demo Gameplay van Uncharted 4 om te zien hoe Drake's E3-avontuur afloopt.

PS4 - Eerder deze avond toonde Naughty Dog tijdens een gameplay stream de tweede helft van de Uncharted: A Thief's End E3-demo. Dit leverde niet alleen vijf minuten aan kersverse gameplay-beelden op, maar ook interessant nieuws over de technische details.

In de chat liet Naughty Dog weten dat de singleplayer van Uncharted draait op 1080p met een framerate van 30 fps. Voor de multiplayer richt de ontwikkelaar zich op 60 beeldjes per seconde, maar hierover kan het nog geen harde beloftes maken.

Check de Extended Demo Gameplay van Uncharted 4 om te zien hoe Drake's E3-avontuur afloopt.

0 Reactie(s) op: Uncharted 4 draait op 1080p en 30 fps in singleplayer; 60 fps in multiplayer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.