Uncharted: The Nathan Drake Collection gespot in Amerikaanse PlayStation Store

Door: gamersnet | 04 juni 2012 10:50

Games

PS4 - Na toppers als God of War 3 en The Last of Us lijkt nu ook de complete Uncharted-trilogie voorzien te worden van een new-gen remaster voor de PlayStation 4. In de mobiele PlayStation Store van de Verenigde Staten dook namelijk ineens een header op voor Uncharted: The Nathan Drake Collection. Inbegrepen zijn nieuwe key art, een logo en de namen van de inbegrepen games. Uitgever Sony heeft verder nog nooit een officieel woord gerept over een mogelijk heruitgave van Uncharted-games en tot dusver blijft het entertainmentgigant ook nog stil over dit uitgelekte plaatje. Mogelijk wilde Sony tijdens de aanstormende E3 het heugelijke nieuws uit de doeken doen, maar moet het bedrijf nu noodgedwongen eerder op de proppen komen met de officiële onthulling van Uncharted: The Nathan Drake Collection. Is er animo voor een PlayStation 4-bundel van de Uncharted-games of heb je de trilogie al lang en breed uitgespeeld toen deze uitkwam op je trouwe PlayStation 3?

PS4 - Na toppers als God of War 3 en The Last of Us lijkt nu ook de complete Uncharted-trilogie voorzien te worden van een new-gen remaster voor de PlayStation 4. In de mobiele PlayStation Store van de Verenigde Staten dook namelijk ineens een header op voor Uncharted: The Nathan Drake Collection. Inbegrepen zijn nieuwe key art, een logo en de namen van de inbegrepen games.

Uitgever Sony heeft verder nog nooit een officieel woord gerept over een mogelijk heruitgave van Uncharted-games en tot dusver blijft het entertainmentgigant ook nog stil over dit uitgelekte plaatje. Mogelijk wilde Sony tijdens de aanstormende E3 het heugelijke nieuws uit de doeken doen, maar moet het bedrijf nu noodgedwongen eerder op de proppen komen met de officiële onthulling van Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Is er animo voor een PlayStation 4-bundel van de Uncharted-games of heb je de trilogie al lang en breed uitgespeeld toen deze uitkwam op je trouwe PlayStation 3?

0 Reactie(s) op: Uncharted: The Nathan Drake Collection gespot in Amerikaanse PlayStation Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.