Vanavond LIVE! Boostend ballen knallen in Rocket League met Daniël

© PXimport

Vanavond LIVE! Boostend ballen knallen in Rocket League met Daniël

Geplaatst: 12 juli 2012 - 09:48

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

GN GERELATEERD - Een week van wisselend weer, veel daagjes weg, struinend door Utrecht en feestend in Tivoli. Er komt weer een eind aan het weekend, maar wel heel gezellig met Dani&#235l in een nieuwe stream die je vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal kunt bekijken! Ben je brak van het weekend of heb je te hard gezwoegd om centen te verdienen? Dani&#235l geeft je nieuwe energie door Rocket League te gaan spelen, een autovoetbalgame die heerlijk hectisch kan zijn. Doe gezellig mee (hij is gratis voor PlayStation Plus) of kom lekker kijken naar de mooiste goals die gemaakt gaan worden! Voeg Dani&#235l toe op het PlayStation Network om eventueel mee te doen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties. Rond 20:00 uur begint Dani&#235l met de livestream!

GN GERELATEERD -

Een week van wisselend weer, veel daagjes weg, struinend door Utrecht en feestend in Tivoli. Er komt weer een eind aan het weekend, maar wel heel gezellig met Daniël in een nieuwe stream die je vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal kunt bekijken!

Ben je brak van het weekend of heb je te hard gezwoegd om centen te verdienen? Daniël geeft je nieuwe energie door Rocket League te gaan spelen, een autovoetbalgame die heerlijk hectisch kan zijn. Doe gezellig mee (hij is gratis voor PlayStation Plus) of kom lekker kijken naar de mooiste goals die gemaakt gaan worden! Voeg Daniël toe op het PlayStation Network om eventueel mee te doen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties.

Rond 20:00 uur begint Daniël met de livestream!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten