Vanavond LIVE! Daniël en de ziekste tricks met GTA Online in Friday Night Live

© PXimport

Vanavond LIVE! Daniël en de ziekste tricks met GTA Online in Friday Night Live

Geplaatst: 19 juni 2012 - 11:37

Aangepast: 16 november 2022 - 10:15

Redactie ID.nl

GN GERELATEERD - Vanavond is het weer zover, dan zijn we weer te zien in de gezelligste livestream: Friday Night Live! Vanaf 20:00 uur, een uurtje later dus, streamt Dani&#235l vanuit thuis, maar nog altijd via ons offici&#235le GamersNET Twitch-kanaal! Er moet weer een gekke stream georganiseerd worden, want de keuze is gevallen op GTA Online en dat wil Dani&#235l graag met jullie beleven! Hij speelt op de PlayStation 4 en je kunt hem toevoegen op het PlayStation Network: Eclypticus. Voeg je ook direct toe aan onze GNHQ Crew via de Rockstar Social Club, mocht je er nog niet bij zitten. Direct meepraten kan vanavond via de party chat en je kunt van Dani&#235l een uitnodiging krijgen. Volg hem ook op Twitter voor eventuele suggesties, ook voor zijn reguliere Baardstream! Praat en kijk met ons mee vanaf 20:00 uur in Friday Night Live! Tot vanavond! Hier op GamersNET en Twitch.

GN GERELATEERD -

Vanavond is het weer zover, dan zijn we weer te zien in de gezelligste livestream: Friday Night Live! Vanaf 20:00 uur, een uurtje later dus, streamt Daniël vanuit thuis, maar nog altijd via ons officiële GamersNET Twitch-kanaal!

Er moet weer een gekke stream georganiseerd worden, want de keuze is gevallen op GTA Online en dat wil Daniël graag met jullie beleven! Hij speelt op de PlayStation 4 en je kunt hem toevoegen op het PlayStation Network: Eclypticus. Voeg je ook direct toe aan onze GNHQ Crew via de Rockstar Social Club, mocht je er nog niet bij zitten. Direct meepraten kan vanavond via de party chat en je kunt van Daniël een uitnodiging krijgen. Volg hem ook op Twitter voor eventuele suggesties, ook voor zijn reguliere Baardstream!

Praat en kijk met ons mee vanaf 20:00 uur in Friday Night Live!

Tot vanavond! Hier op GamersNET en Twitch.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten