Vanavond LIVE! Daniël en de ziekste tricks met GTA Online in Friday Night Live

Door: gamersnet | 19 juni 2012 15:37

Games

GN GERELATEERD - Vanavond is het weer zover, dan zijn we weer te zien in de gezelligste livestream: Friday Night Live! Vanaf 20:00 uur, een uurtje later dus, streamt Daniël vanuit thuis, maar nog altijd via ons officiële GamersNET Twitch-kanaal! Er moet weer een gekke stream georganiseerd worden, want de keuze is gevallen op GTA Online en dat wil Daniël graag met jullie beleven! Hij speelt op de PlayStation 4 en je kunt hem toevoegen op het PlayStation Network: Eclypticus. Voeg je ook direct toe aan onze GNHQ Crew via de Rockstar Social Club, mocht je er nog niet bij zitten. Direct meepraten kan vanavond via de party chat en je kunt van Daniël een uitnodiging krijgen. Volg hem ook op Twitter voor eventuele suggesties, ook voor zijn reguliere Baardstream! Praat en kijk met ons mee vanaf 20:00 uur in Friday Night Live! Tot vanavond! Hier op GamersNET en Twitch.

GN GERELATEERD -

Vanavond is het weer zover, dan zijn we weer te zien in de gezelligste livestream: Friday Night Live! Vanaf 20:00 uur, een uurtje later dus, streamt Daniël vanuit thuis, maar nog altijd via ons officiële GamersNET Twitch-kanaal!

Er moet weer een gekke stream georganiseerd worden, want de keuze is gevallen op GTA Online en dat wil Daniël graag met jullie beleven! Hij speelt op de PlayStation 4 en je kunt hem toevoegen op het PlayStation Network: Eclypticus. Voeg je ook direct toe aan onze GNHQ Crew via de Rockstar Social Club, mocht je er nog niet bij zitten. Direct meepraten kan vanavond via de party chat en je kunt van Daniël een uitnodiging krijgen. Volg hem ook op Twitter voor eventuele suggesties, ook voor zijn reguliere Baardstream!

Praat en kijk met ons mee vanaf 20:00 uur in Friday Night Live!

Tot vanavond! Hier op GamersNET en Twitch.

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE! Daniël en de ziekste tricks met GTA Online in Friday Night Live

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.