Vanavond LIVE! Daniël met gekke Geralt in The Witcher 3 en meer?

© PXimport

Vanavond LIVE! Daniël met gekke Geralt in The Witcher 3 en meer?

Geplaatst: 31 mei 2015 - 10:27

Aangepast: 16 november 2022 - 09:50

Redactie ID.nl

GN GERELATEERD - Met een gekke en heerlijke Friday Night Live achter ons, de introductie van twee nieuwe streamdames en gisteren een bierige avond in de pub, waar we onzer oude Dax tegenkwamen en een concullega, zit Dani&#235l vanavond uiteraard klaar voor een nieuwe zondagsstream die je vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal kunt bekijken! Er is nogmaals vraag geweest om met gekke Geralt The Witcher III: Wild Hunt te streamen, dus daar begint Dani&#235l vanavond mee. Als er vraag is naar iets anders, ligt eventueel ook Ultra Street Fighter IV klaar. Hebben jullie nog idee&#235n of challenges tijdens de stream? Roep het uit! Je kunt Dani&#235l ook toevoegen op het PlayStation Network om eens met hem te gamen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties. Rond 20:00 uur begint Dani&#235l met de livestream!

GN GERELATEERD -

Met een gekke en heerlijke Friday Night Live achter ons, de introductie van twee nieuwe streamdames en gisteren een bierige avond in de pub, waar we onzer oude Dax tegenkwamen en een concullega, zit Daniël vanavond uiteraard klaar voor een nieuwe zondagsstream die je vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal kunt bekijken!

Er is nogmaals vraag geweest om met gekke Geralt The Witcher III: Wild Hunt te streamen, dus daar begint Daniël vanavond mee. Als er vraag is naar iets anders, ligt eventueel ook Ultra Street Fighter IV klaar. Hebben jullie nog ideeën of challenges tijdens de stream? Roep het uit! Je kunt Daniël ook toevoegen op het PlayStation Network om eens met hem te gamen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties.

Rond 20:00 uur begint Daniël met de livestream!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten