Vanavond LIVE! Daniël met gekke Geralt in The Witcher 3 en meer?

Door: gamersnet | 31 mei 2015 14:27

Games

GN GERELATEERD - Met een gekke en heerlijke Friday Night Live achter ons, de introductie van twee nieuwe streamdames en gisteren een bierige avond in de pub, waar we onzer oude Dax tegenkwamen en een concullega, zit Daniël vanavond uiteraard klaar voor een nieuwe zondagsstream die je vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal kunt bekijken! Er is nogmaals vraag geweest om met gekke Geralt The Witcher III: Wild Hunt te streamen, dus daar begint Daniël vanavond mee. Als er vraag is naar iets anders, ligt eventueel ook Ultra Street Fighter IV klaar. Hebben jullie nog ideeën of challenges tijdens de stream? Roep het uit! Je kunt Daniël ook toevoegen op het PlayStation Network om eens met hem te gamen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties. Rond 20:00 uur begint Daniël met de livestream!

GN GERELATEERD -

Met een gekke en heerlijke Friday Night Live achter ons, de introductie van twee nieuwe streamdames en gisteren een bierige avond in de pub, waar we onzer oude Dax tegenkwamen en een concullega, zit Daniël vanavond uiteraard klaar voor een nieuwe zondagsstream die je vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal kunt bekijken!

Er is nogmaals vraag geweest om met gekke Geralt The Witcher III: Wild Hunt te streamen, dus daar begint Daniël vanavond mee. Als er vraag is naar iets anders, ligt eventueel ook Ultra Street Fighter IV klaar. Hebben jullie nog ideeën of challenges tijdens de stream? Roep het uit! Je kunt Daniël ook toevoegen op het PlayStation Network om eens met hem te gamen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties.

Rond 20:00 uur begint Daniël met de livestream!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE! Daniël met gekke Geralt in The Witcher 3 en meer?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.