Vanavond LIVE! Daniël met lachwekkende stunts in GTA Online of iets anders?

Door: gamersnet | 20 juni 2012 14:18

Games

GN GERELATEERD - De drukke E3-week is voorbij, Friday Night Live is al gedaan door Daniël, onder het genot van bier en voedsel, maar vanavond zit hij weer klaar voor een nieuwe Baardstream die je vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal kunt bekijken! In verband met een familiebezoekje vervalt de zondagsstream en is deze naar vanavond verschoven. Na de gekke stunts van gisteren in GTA Online, wil Daniël vanavond weer wat gestoorde online tracks met jullie doen! Een andere game mag ook, suggesties zijn altijd welkom. Doe gezellig mee of kom kijken naar wat de Baard weer uitspookt! Voeg Daniël toe op het PlayStation Network om mee te doen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties. Rond 20:00 uur begint Daniël met de livestream!

GN GERELATEERD -

De drukke E3-week is voorbij, Friday Night Live is al gedaan door Daniël, onder het genot van bier en voedsel, maar vanavond zit hij weer klaar voor een nieuwe Baardstream die je vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal kunt bekijken! In verband met een familiebezoekje vervalt de zondagsstream en is deze naar vanavond verschoven.

Na de gekke stunts van gisteren in GTA Online, wil Daniël vanavond weer wat gestoorde online tracks met jullie doen! Een andere game mag ook, suggesties zijn altijd welkom. Doe gezellig mee of kom kijken naar wat de Baard weer uitspookt! Voeg Daniël toe op het PlayStation Network om mee te doen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties.

Rond 20:00 uur begint Daniël met de livestream!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE! Daniël met lachwekkende stunts in GTA Online of iets anders?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.