Vanavond LIVE: Dubbel cashen in GTA Online Heists met Daniël en crew

Door: gamersnet | 19 juli 2012 14:20

Games

GN GERELATEERD - Een week van regen, zon, van het uitzicht genieten in Utrecht, een barbecue en bieren op GNHQ. De week in een notendop die vanavond tot zijn einde komt met een heerlijke stream van onze Daniël. Deze stream is vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal te volgen! Voel je je opgesloten? Dan is de stream jouw bevrijding, want Daniël sprokkelt een crew bij elkaar voor de Prison Break Heist in GTA Online, want het is Dubbel Cash-weekend. Egoïst dat hij is, maar er is nu eenmaal geld nodig voor de virtuele Baard. Kijk gezellig mee of meld je aan bij de crew, voeg Daniël toe op het PlayStation Network om eventueel mee te doen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties. Rond 20:00 uur begint Daniël met de livestream!

GN GERELATEERD -

Een week van regen, zon, van het uitzicht genieten in Utrecht, een barbecue en bieren op GNHQ. De week in een notendop die vanavond tot zijn einde komt met een heerlijke stream van onze Daniël. Deze stream is vanaf 20:00 uur via ons GamersNET Twitch-kanaal te volgen!

Voel je je opgesloten? Dan is de stream jouw bevrijding, want Daniël sprokkelt een crew bij elkaar voor de Prison Break Heist in GTA Online, want het is Dubbel Cash-weekend. Egoïst dat hij is, maar er is nu eenmaal geld nodig voor de virtuele Baard. Kijk gezellig mee of meld je aan bij de crew, voeg Daniël toe op het PlayStation Network om eventueel mee te doen: Eclypticus, of volg hem op Twitter voor eventuele suggesties.

Rond 20:00 uur begint Daniël met de livestream!

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Dubbel cashen in GTA Online Heists met Daniël en crew

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.