Vanavond LIVE: Feest op de Wii U!

Door: gamersnet | 12 juni 2012 14:25

Games

WII U - Vanavond is het weer zover, dan zijn we weer te zien in de gezelligste livestream: Friday Night Live! Vanaf 19:00 uur vandaag streamen we live een game vanaf ons GNHQ, zoals altijd te zien hier op GamersNET en het officiële GamersNET Twitch-kanaal! Vanavond is het naast Friday Night Live ook crewmeeting op GNHQ! Dat belooft plezier, plezier en nog meer plezier! Hebben jullie leuke suggesties voor games waar we wellicht opdrachten bij kunnen doen? Laat het ons weten in een reactie! Praat en kijk met ons mee vanaf 19:00 in Friday Night Live! Tot vanavond! Hier op GamersNET en Twitch.

WII U -

Vanavond is het weer zover, dan zijn we weer te zien in de gezelligste livestream: Friday Night Live! Vanaf 19:00 uur vandaag streamen we live een game vanaf ons GNHQ, zoals altijd te zien hier op GamersNET en het officiële GamersNET Twitch-kanaal!

Vanavond is het naast Friday Night Live ook crewmeeting op GNHQ! Dat belooft plezier, plezier en nog meer plezier! Hebben jullie leuke suggesties voor games waar we wellicht opdrachten bij kunnen doen? Laat het ons weten in een reactie!

Praat en kijk met ons mee vanaf 19:00 in Friday Night Live!

Tot vanavond! Hier op GamersNET en Twitch.

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Feest op de Wii U!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.