Vanavond LIVE: Friday Night Live met GTA Online

Door: gamersnet | 05 juni 2015 12:42

Games

GN GERELATEERD - Vanavond is het weer zover, dan zijn we weer te zien in de gezelligste livestream: Friday Night Live! Vanaf 19:00 uur vandaag streamen we live een game vanaf ons GNHQ, zoals altijd te zien hier op GamersNET en het officiële GamersNET Twitch-kanaal! Deze week gaan we ouderwets een potje GTA Online spelen! Waarom? Omdat het buiten schitterend weer is en dat in die game ook het geval is! We spelen op pc! Zoals wel vaker het geval is, spelen we GTA Online op het account van huiszanger HansOtjes, die natuurlijk deel uitmaakt van de gezellige GNHQ Crew. Direct meepraten kan vanavond via de GamersNET TeamSpeak server, te vinden onder het IP ts.gamersnet.nl (geen wachtwoord vereist). Praat en kijk met ons mee vanaf 19:00 in Friday Night Live! Tot vanavond! Hier op GamersNET en Twitch.

GN GERELATEERD -

Vanavond is het weer zover, dan zijn we weer te zien in de gezelligste livestream: Friday Night Live! Vanaf 19:00 uur vandaag streamen we live een game vanaf ons GNHQ, zoals altijd te zien hier op GamersNET en het officiële GamersNET Twitch-kanaal!

Deze week gaan we ouderwets een potje GTA Online spelen! Waarom? Omdat het buiten schitterend weer is en dat in die game ook het geval is! We spelen op pc!

Zoals wel vaker het geval is, spelen we GTA Online op het account van huiszanger HansOtjes, die natuurlijk deel uitmaakt van de gezellige GNHQ Crew. Direct meepraten kan vanavond via de GamersNET TeamSpeak server, te vinden onder het IP ts.gamersnet.nl (geen wachtwoord vereist).

Praat en kijk met ons mee vanaf 19:00 in Friday Night Live!

Tot vanavond! Hier op GamersNET en Twitch.

0 Reactie(s) op: Vanavond LIVE: Friday Night Live met GTA Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.